Last Updated on

Wat is modafinil?

Is de beste in zijn soort hersenactivator goedgekeurd door de FDA. De veiligheid van het gebruik ervan is door de tijd getest en met de effectiviteit en unieke eigenschappen wordt rekening gehouden door militaire organisaties van verschillende landen van de wereld. Voor sommigen is dit een manier om vermoeidheid te overwinnen, helderder en sneller te denken, terwijl anderen modafinil beschouwen als een wapen in de competitie van een individu voor het recht om slimmer te worden dan anderen, wat betekent om te slagen.

Wie gebruikt modafinil?

Is Modafinil legaalModafinil is nuttig voor bijna iedereen, net als een ochtend kopje koffie dat een boost van kracht geeft, laadt modafinil de geest op om te creëren en te denken. Leraren, studenten, programmeurs, evenals mensen van verschillende beroepen, wier geest intense stress ervaart, modafinil geeft uithoudingsvermogen en “scherpte” van het denken. Modafinil geeft een uitstekende concentratie van aandacht, met deze factor is nauw verbonden het mechanisme van memoriseren en het leerproces. U hebt een belangrijke vergadering of rapport voor een publiek; of je verdrinkt in een zee van informatie en gewoon niet genoeg voor al je kracht; of moet u het belangrijkste uit een hoop ongelijksoortige informatie halen en informatie samenvoegen tot een geïntegreerd kennissysteem ?! – dan is dit wat ervoor zorgt dat je ‘je gedachten en glans verzamelt’ en vermoeidheid vergeet.

Modafinil Veiligheid

De veiligheid van modafinil berust op de “drie pijlers”: ten eerste is modafinil goedgekeurd voor gebruik door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, de FDA (Food and Drug Administration). Deze federale uitvoerende afdeling is verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van voedingsmiddelen, farmaceutische producten, cosmetica en enkele andere categorieën goederen, en houdt ook toezicht op de naleving van wetten, normen en normen op dit gebied. In de praktijk betekent dit een strikte controle van de productie, en in ontwikkelde landen, waar onze modafinil vandaan komt, is dit het geval.

Ten tweede werd modafinil lang geleden gesynthetiseerd, wat ons door de jaren heen in staat heeft gesteld de effecten van het gebruik ervan goed te bestuderen. Het werd voor het eerst in 1994 voor het publiek beschikbaar gesteld door Lafon Laboratories. Reeds in december 1998 keurde de FDA de verkoop van modafinil als medicijn voor de behandeling van narcolepsie goed, omdat het effectief slaperigheid en aandachtsstoornissen bestrijdt.

Ten derde, toepassing in de legers van de wereld en in de medische praktijk, waar de prijs van fouten veroorzaakt door vermoeidheid of waakzaamheid het menselijk leven is.

 • Modafinil is niet verslavend en de doseringsweerstand is extreem klein.
 • Een zeer belangrijk punt moet worden opgemerkt dat modafinil gunstig onderscheidt van de achtergrond van andere soortgelijke medicijnen – na gebruik is er geen ontwenning, verslaving of hyper-slaap-syndroom .

Effecten van Modafinil

 • Vrolijkheid . Modafinil verhoogt de concentratie en elimineert slaperigheid, en verbetert ook de perceptie en geheugencapaciteiten.

Modafinil-agent nummer 1 om de behoefte aan slaap te onderdrukken. Indien nodig kunt u 24 uur of de hele nacht wakker blijven, terwijl u het algemene gevoel van vermoeidheid elimineert dat wordt veroorzaakt door gebrek aan slaap. Misschien vind je dit ook leuk: Modafinil voor creativiteit.

 • Aandacht . Een belangrijke factor in de perceptie en kennis van de wereld is aandacht. Door het neurotransmittersysteem van de hersenen te beïnvloeden, verhoogt modafinil het vermogen om één ding onder andere te isoleren. Met andere woorden, modafinnil verhoogt precies willekeurige aandacht, waardoor de gedachtestroom beter beheersbaar wordt en de analyse van informatie in RAM dieper. Het denkproces is niet zo intens als het effectief en productief is, causaliteitsketens worden beter gevolgd, de secundaire worden geëlimineerd, het belangrijkste wordt benadrukt.

Effecten van Modafinil

Schrijver en columniste Maria Hyland (MJ Hyland) beschreef haar indrukken van het medicijn in een artikel over The Guardian. “Het effect van euforie stopte na een maand, maar de concentratie en het vermogen om te werken zonder te stoppen.” Verbetering van cognitieve vaardigheden noemt ze slechts een prettige bonus

 • Geestelijk uithoudingsvermogen . Het is het meest uitgesproken bij mensen die lijden aan verhoogde vermoeidheid tijdens intellectuele inspanningen. Modafinil elimineert het gevoel van vermoeidheid, waardoor het lang kan verwerken en analyseren van informatie, vergemakkelijkt het begrip. Kortom, het biedt kansen voor productief werk en schakelt “Ik kan niet, ik wil slapen” uit.
 • Verbetering van het humeur en zelfvertrouwen.
  Modafinil heeft geen directe invloed op de gemoedstoestand als antidepressivum, echter, het verhogen van de gemoedstoestand wordt geassocieerd met levendigheid van perceptie en een gevoel van een volledig leven, terwijl de geestelijke vermogens worden hersteld.

Dosering en aanbevelingen

De standaardprocedure om ‘ s ochtends 100-200 mg modafinil te gebruiken, is eenmalig.

Als uw gewicht ongeveer 70 kg is, is een enkele dosis van 100 mg modafinil effectief genoeg om uw geest te stimuleren om na te denken, de efficiëntie en aandacht voor detail te verhogen.

Als u modafinil voor het eerst gebruikt . Gebruik voor testdoeleinden niet meer dan 200 mg per dag, aangezien T 1/2 (halfwaardetijd) van modafinil ongeveer 12-14 uur is. Dit betekent dat modafinil lang werkt, en het kan blijken dat het effect te intens is. Een soepele start helpt altijd om te begrijpen of het lichaam goed reageert op een stof en om onverwachte individuele effecten te elimineren.

Aanvullende aanbevelingen:

 1. Modafinil is het meest raadzaam om ‘s ochtends te gebruiken, als u van plan bent om overdag te werken, om’ s nachts beter te slapen.
 2. Pauzeer na 2 dagen continu modafinil te hebben gebruikt. Hierdoor kunt u ontspannen en een hoog effect behouden bij een lage dosering, bijvoorbeeld als u 3-4 keer per week modafinil gebruikt.
 3. Het wordt niet aanbevolen om snuiven modafinil te mengen met andere stimulerende middelen of nootropica (fenotropil en anderen). Aangezien een bekwaam begrip van de interactie vereist is (zowel een synergistisch effect als een multidirectioneel effect
  zijn mogelijk ) – Modafinil is niet giftig, maar het wordt aanbevolen om een enkele dosis van 200 mg en / of 400 mg per dag niet te overschrijden. Eerlijk gezegd is 400 mg per keer veel.

Bekende toepassingspatronen:

 1. Een enkele dosis ‘s morgens (aanbevolen) 100-200 mg. Dit is genoeg om op te vrolijken, slaperigheid te overwinnen, intensief mentaal werk gedurende de dag uit te voeren, terwijl vermoeidheid wordt verminderd en de productiviteit wordt verhoogd.
 2. 200 mg om de 8 uur. Het wordt gebruikt om de behoefte aan slaap te onderdrukken in kritieke, extreme situaties waar extreme aandacht en nuchterheid belangrijk zijn. Naar onze mening is deze dosering te hoog en niet geschikt voor het dagelijks leven.

Is Modafinil legaal?

Het antwoord op deze vraag is dubbelzinnig, het hangt allemaal af van in welk land u zich bevindt.
In een aantal ontwikkelde landen (VS, India, Frankrijk, …) is dit legaal. Uiteraard zijn niet overal slimme mensen nodig. Ook in een aantal andere landen wordt de wettigheid ervan erkend en vice versa, daarom moet u, voordat u het land verlaat met deze uitvoering van de NZT-48, op de hoogte zijn van de status ervan. Sommige vormen van modafinil-duur, namelijk Armodafinil, zijn beschikbaar waar Modalert niet beschikbaar is. Modafinil heeft zich bewezen als een veilig, maar tegelijkertijd zeer krachtig hulpmiddel. Daarom is het verbod in sommige landen waarschijnlijk gerelateerd aan esthetische aspecten, omdat dergelijke effectiviteit een voordeel oplevert en mogelijk door studenten als doping kan worden gebruikt. Modafinil heeft echter nog steeds een laag potentieel voor misbruik.

Haalbare bijwerkingen

In veel opzichten wordt de manifestatie van bijwerkingen geassocieerd met overmatige normale doses modafinil in 100-400 mg, evenals met individuele intolerantie en / of gevoeligheid voor de componenten van het medicijn.

Het menselijk lichaam is een individueel systeem, dat, zo niet uw arts, het beste weet wat veilig voor u is – raadpleeg een arts . We kunnen niet verantwoordelijk zijn voor elke persoon die modafinil gebruikt, en we dragen het niet, maar onze plicht is om een fatsoenlijk niveau van productkwaliteit te bieden en te informeren over alle mogelijke effecten die gepaard gaan met het nemen van deze wonderpil voor de geest.

 • Studies naar modafinil geven aan dat het effect heeft op het verlies van eetlust / gewichtsverlies. Maar in tegenstelling tot amfetamine, veroorzaakt een dosis modafinil die een afname van voedselinname veroorzaakt geen significante toename van de hartslag.
 • Euphoria. Om de een of andere reden kan modafinil milde euforie veroorzaken, maar modafinil kopen zonder recept dit geldt meer voor hoge doses. De maximale dagelijkse dosis van 400 mg niet overschrijden, omdat dit de volgende bijwerking met zich meebrengt.
 • slapeloosheid Aangezien modafinil effectief slaperigheid bestrijdt en langzaam wordt uitgescheiden, kunnen grote doses slapeloosheid veroorzaken.
 • In zeldzame gevallen kan een allergische uitslag optreden, die over het algemeen individueel is.Allergiepatiënten moeten op hun hoede zijn voor modafinil, omdat het histaminegehalte kan stijgen .

Het wordt sterk afgeraden onbekende / niet-geverifieerde merken te kopen die spontaan op de markt verschijnen en een aantrekkelijke prijs bieden. Het prijsbeleid van onze site ligt zo dicht mogelijk bij de optimale prijs / kwaliteitsverhouding, die grotendeels te wijten is aan directe leveringen. Alleen grote bedrijven kunnen het zich veroorloven om hoogwaardige modafinil te produceren, waardoor veel geld in een kwaliteitscontrolesysteem terechtkomt. Als u dubieuze merken koopt, riskeert u onomkeerbare allergische reacties op de werkzame stof en andere risico’s te krijgen. Als het gaat om kostbare gezondheid, is het verstandig om alleen professionals te vertrouwen.Specifiek gebruik van Modafinil

Specifiek gebruik van Modafinil

Slaperigheid behandelen geassocieerd met narcolepsie of obstructieve slaapapneu.

Een alternatief voor amfetamine . Verschillende landen hebben belangstelling getoond voor modafinil als alternatief voor amfetamine, een geneesmiddel dat traditioneel wordt gebruikt in gevechtsituaties waarin troepen worden geconfronteerd met slaaptekort, zoals lange missies.

Val niet in slaap tijdens het rijden tijdens lange nachtreizen. Talloze dodelijke ongevallen resulteerden in het in slaap vallen van bestuurders op de weg. Wereldstatistieken geven aan dat 20% van alle ongevallen gebeurt door in slaap vallen tijdens het rijden. Bovendien is het grootste gevaar voor de bestuurder een micro-slaap – een korte slaap, die van een seconde tot een halve minuut kan duren. Modafinil voorkomt dat u waakzaamheid verliest op de weg en in slaap valt.

Behandeling van cocaïneverslaving . Het klinische effect van modafinil is in veel opzichten het tegenovergestelde van symptomen van cocaïne-ontwenning. Het aantal positieve cocaïnemonsters in de urine was significant lager in de modafinil-groep in vergelijking met de placebogroep. (Bron: Dackis CA, Kampman KM, Lynch KG, Pettinati HM, O’Brien CP (2005). “Een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie van modafinil voor cocaïneverslaving”. Neuropsychopharmacology)

Verbeterde geremde cognitieve vaardigheden na chemotherapie. Modafinil en alcohol werd getest bij mensen met symptomen van cognitieve stoornissen veroorzaakt door chemotherapie. De studie werd geleid door Dr. Sadhana Coley, hoogleraar kankercentrum James P. Wilmot aan de Universiteit van Rochester
(bron: “Artsen vinden het moeilijker om ‘Chemobrain’ te ontkennen”, The Virginian-Pilot , © 2 oktober 2007.)

Volgens de classificatie verwijst modafinil naar dopingmiddelen. Het effect op atletische prestaties is niet onderzocht, maar op basis van duidelijke effecten wordt een verbetering in uithoudingsvermogen en snelheid overwogen. Het kan tennis, schaken en anderen zijn …

 

 

About The Author Modafinil Wiki

Wij zijn een team van Nederlandse bio-hackers, fitness- en gezondheidsfans die toegewijd zijn om u het laatste nieuws over nootropics en menselijke optimalisatie te bieden. De afgelopen 6 jaar hebben we deel uitgemaakt van de nootropische industrie in Nederland die miljoenen mensen helpt de cognitieve prestaties te verbeteren met behulp van Modafinil smart drugs en andere noötropica.

comments (0)