modafinil-snuiven

Last Updated on

U gaat aan uw bureau zitten en slikt uw kleine modafinil tablet van 200 mg in.

Nu moet je jezelf lang genoeg bezig houden om de modafinil in te nemen, wat in sommige gevallen wel anderhalf uur kan duren.

Er moet een snellere manier zijn om de effecten van modafinil te krijgen.

Sommige mensen hebben gesuggereerd om het medicijn te snuiven – een methode die vaak wordt gebruikt met andere medicijnen om vrijwel onmiddellijk effect te bereiken.

Kan modafinil worden gesnoven?

Misschien een nog betere vraag: moet modafinil worden ingekort?

We onderzoeken deze vragen en meer in detail.

Of hoe maak je Modafinil om snel te handelen

Een snelle primer op Modafinil

Als u onderzoek doet naar “snuiven modafinil”, is het waarschijnlijk dat u al weet wat de deal is met het medicijn. Als dit het geval is, blijf dan scrollen naar het volgende gedeelte.

Voor degenen die niet weten wat modafinil is,  hier is een snelle introductie van het medicijn en waarom mensen het graag gebruiken.

Modafinil is een eugeroic. Dit betekent dat het een verbinding is die ons wakker laat voelen.

Het stimuleert de hersenen door het verhogen van neurotransmitters zoals dopamine, norepinephrine, orexin en histamine.

Gebruik van modafinil op recept is geïndiceerd voor de behandeling van aandoeningen waarbij sprake is van “overmatige slaperigheid”. Dit omvat narcolepsie, slaapapneu en slaapstoornissen in het werk.

Het leger heeft het gebruikt in hun jachtpiloten en speciale troepen om hen wakker te houden tijdens lange en vermoeiende missies.

Studenten, freelancers en bedrijfsleiders gebruiken het vaak om hun productiviteit te verbeteren, zodat ze hun zware werklast effectief kunnen verwerken.

Modafinil heeft ook de mogelijkheid om ons te helpen ons te concentreren op de taken die voorhanden zijn. Het doet dit door de dopamineconcentraties in de hersenen te verhogen, wat gepaard gaat met focus en concentratie.

Modafinil kopen

Modafinil kan worden gekocht bij uw plaatselijke apotheek. Om dit te doen, hebt u een geldig recept van een arts en  veel geld nodig.

Modafinil gekocht bij de apotheek kost maar liefst $ 51 per tablet!

Een andere optie is om uw modafinil te kopen via online verkopers zoals  Afinil Express . 

Hier hebt u de keuze tussen vier verschillende soorten modafinil; Modalert ,  Modvigil ,  Waklert en  Artvigil . Als u de kortingscode MODAFINILORG invoert tijdens het afrekenen, kunt u nog eens 10% besparen op uw bestelling.

PRICE TABLE

Waarom mensen medicijnen snuiven

Het medische woord voor het snuiven van een substantie wordt  insufflatie genoemd .

Insufflatie vereist technisch gezien niet dat iemand inademt, het betekent alleen dat poeder in een lichaamsholte wordt geblazen of geforceerd. Dit kan worden gedaan met een speciale applicator of door het te snuiven met behulp van uw eigen longcapaciteit.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE

Er zijn feitelijk een paar goede gebruiksgevallen voor deze wijze van toediening:

1. Astmamedicijnen

Deze medicijnen zijn verstuikte medicijnen die in de longen zijn ingeblazen om zwelling en ontsteking te verminderen. Het zijn levensreddende medicijnen die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt.

2. Anesthesie

Anesthesie is het proces waarbij iemand wordt uitgeschakeld en deze tijdens de operatie buiten bewustzijn wordt gehouden. Het gaat om het opblazen van gasvormige verbindingen in de longen van patiënten.

3. Migraine-medicatie

PICTURE

Er zijn een paar medicijnen tegen migraine, zoals  Onzetra Xsail®  die worden toegepast door snuiven. Het wordt geleverd in een handige applicator waarmee u het ene uiteinde van het apparaat in uw neus en het andere in uw mond steekt.

Je blaast dan op het mondstuk en dwingt deeltjes in je neus waar ze hun voordelen snel en effectief kunnen uitoefenen.

4. Griepvaccins

Er zijn een paar  griepvaccins die worden aangeboden als nasaal inhalatieformaat  in plaats van de traditionele injectie. Op dit moment worden deze vaccins alleen gebruikt in risicopopulaties en zijn ze nog niet aan het grote publiek gegeven.

Je kunt hier de komende jaren meer van verwachten.

Snuiven brengt snellere effecten met zich mee

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen medicijnen snuiven, is omdat het medicijn sneller in de bloedsomloop kan komen, slechts een paar seconden om de effecten ervan uit te oefenen.

Er zijn twee redenen voor dit:

1. Het heeft een meer directe route naar de bloedbaan

Er zijn duizenden kleine bloedvaatjes aan de achterkant van je neus die ervoor zorgen dat medicijnen met weinig moeite in de bloedbaan kunnen komen.  Deze capillairen hebben een groot oppervlak en laten het medicijn zeer efficiënt door en in de bloedbaan stromen.

De reis die modafinil in de neus neemt is snel en zeer eenvoudig, geen kaart nodig.

Vergelijk dit met het spijsverteringskanaal, en er zijn veel meer obstakels om het hoofd te bieden voordat het medicijn eindelijk in je bloedbaan terechtkomt.

Ze moeten eerst de zure omgeving van de maag overleven, gevolgd door de alkalische omgeving van de twaalfvingerige darm, gevolgd door de interactie met andere verbindingen in de vorm van voedsel en drank.

Het loopt ook het risico om vernietigd te worden door de miljarden bacteriesoorten die in het darmkanaal leven.

De reis door het spijsverteringskanaal is lang en schrijnend.  Meer dan de helft van de stof gaat verloren voordat het ooit in de bloedbaan terecht is gekomen (slechts ongeveer 40-65% van modafinil wordt via de orale route opgenomen).

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE

2. Het vermijdt first-lever metabolisme

De andere reden waarom snuiven sneller gaat, is dat de stoffen die door de neus worden opgenomen niet meteen door de lever gaan.

De lever ontgift ons bloed. Het doet dit door chemicaliën te metaboliseren tot kleinere, inactieve en in water oplosbare verbindingen. Wanneer we iets eten, komt het onze bloedbaan binnen net voor de lever, waardoor de overgrote meerderheid ervan direct door de lever kan stromen, waar het de kans krijgt om er zoveel mogelijk van te verwerken.

Dit neemt veel van de actieve componenten weg en kan het begin van effecten vertragen.

Wanneer je echter iets snuift, komt het de bloedbaan ver weg van de lever binnen, waardoor de snelheid van het metabolisme dramatisch wordt verlaagd en de effecten steeds harder worden getroffen.

Snuiven maakt een medicijn effectiever

Snuiven laat niet zoveel verspilling toe als het oraal in te nemen.

Dit is te zien aan de meest voorkomende gesnurkte drug, cocaïne.

Als je dezelfde hoeveelheid cocaïne zou eten die je zou snuiven, zou je nauwelijks iets voelen.

De biologische beschikbaarheid van een geneesmiddel dat wordt ingenomen door snuiven is significant hoger dan hetzelfde geneesmiddel dat oraal wordt ingenomen.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE_18

Kan Modafinil worden gesnoven?

Technisch gezien kun je alles snuiven wat je in een poeder of aerosol kunt veranderen. De betere vraag zou echter kunnen zijn  zou  u modafinil moetensnuiven?

Er is een bedrijf uit de Verenigde Staten dat “snuivende chocolade” verkoopt. Het heet Coco Loko.

Het bedrijf dat het maakt, Legal Lean, brengt het op de markt als een middel om een ​​constante buzz te bezorgen. Het enige wat je hoeft te doen, is een dikke rij chocola … ?!

Natuurlijk, chocolade kan worden gesnoven … maar waarom zelfs de moeite nemen? Chocolade smaakt heerlijk en kan dezelfde buzz bezorgen door het te eten.

Het eten van chocolade wordt ook geleverd met de voordelen van het  niet waardoor je snotterig chocoladesaus druipen uit je neus voor de rest van de dag.  Het ziet er niet goed uit, hoe gemelijk je je ook voelt.

Hoewel bijna alles kan worden gesnoven, hoeft maar een paar dingen te gebeuren.

Modafinil valt ook in deze categorie.

Het argument is dat het medicijn efficiënter kan worden gebruikt als het wordt gesnoven dan oraal wordt ingenomen en de effecten sneller optreden.

Hier zijn 3 argumenten die deze problemen ontkennen

1. Modafinil-fabrikanten hebben de absorptievraagstukken van Modafinil al in rekening gebracht

Het bedrijf dat modafinil voor het eerst op de markt bracht, Cephalon Inc, was zich goed bewust van de inefficiëntie van modafinilabsorptie. Dit is eigenlijk heel gebruikelijk in de wereld van orale farmaceutische medicatie.

De oplossing is om erachter te komen wat de absorptiesnelheid is (in het geval van modafinil ongeveer 40-65%) en vervolgens dienovereenkomstig de dosis aan te passen.

Als we een absorptiegraad van 100% zouden hebben, zou modafinil voornamelijk in doses van 100 mg verkocht worden. Omdat we weten dat we ongeveer de helft van de dosis verliezen, nemen we in plaats daarvan gewoon een dosis van 200 mg.

PROBLEEM OPGELOST.

Het is niet nodig om jezelf een bloedneus te geven om de effectiviteit van modafinil te verbeteren. Als we een hogere dosis willen, neem dan gewoon een hogere dosis oraal in.

2. Modafinil kosten tussen $ 0,80 en $ 2,80 per dosis

(Prijzen verkregen van online modafinil-dealer  Afinil Express )

Als u merknaam modafinil inneemt, wat tot $ 51 per dosis kan kosten, dan heeft u wellicht een geldige reden om te proberen de medicijnen die u gebruikt efficiënter te maken.

Een betere oplossing is echter om uw modafinil voor een betere prijs te verkrijgen.

Online verkopers zoals AfinilExpress.com verkopen generieke versies van modafinil (die vrijwel identiek zijn aan merknamen) 89% goedkoper!

Als u toegang hebt tot goedkope modafinil, hoeft u niet het risico te lopen uw neus modalert kopen te beschadigen door het te snuiven om de potentie te krijgen die u wilt. Je kunt gewoon meer van het medicijn innemen als je dat echt wilt.

3. Wacht 45 minuten om Modafinil in te trappen is niet erg lang

Modafinil is geen partijgeneesmiddel … dat is tenzij je idee van een partij deeltjesfysica bestudeert tot de vroege ochtenduren.

Mensen gebruiken modafinil om zichzelf wakker te houden en om stront gedaan te krijgen. Het is een productiviteitsverhoger en een slim medicijn.  Als je niet 45 minuten kunt wachten voordat hij de volgende 10 uur heeft besteed aan het oversteken van items van je takenlijst, is dit misschien niet het medicijn voor jou.

Als dit een probleem is, probeer dan uw modafinil voordat u het nodig hebt. Misschien op weg naar je werk, of terwijl je eet, zodat het begint te schoppen rond de tijd dat je helemaal klaar bent en klaar bent om aan de slag te gaan door de kont van je to-do-lijst te schoppen.

Het probleem met het snuiven van Modafinil

Modafinil snuiven is niet zo eenvoudig als je zou verwachten.

Poedervormige geneesmiddelen, zoals Onzetra of cocaïne, worden vervaardigd met snuiven in het achterhoofd. Ze hebben geen bindmiddelen of vulstoffen.

Ze hebben deze verbindingen niet omdat ze ze niet nodig hebben.

Tabletten daarentegen hebben bijna altijd bind- en vulmiddelen, want als ze dat niet doen, vallen ze uit elkaar in je handen lang voordat je ze ooit in je mond hebt gekregen.

Deze bindmiddelen en vulmiddelen kunnen hard zijn voor de neus en beschadigen de kleine haarvaatjes langs de neusvleugels.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE_20

Kun je de vulstoffen verwijderen?

Fillers in modafinil kunnen worden verwijderd, maar niet gemakkelijk.

Ze moeten worden opgelost in een oplosmiddel en worden  herkristalliseerd om modafinil te zuiveren.

Andere werkwijzen omvatten centrifuges, die een mengsel van modafinil en oplosmiddel bij hoge snelheden centrifugeren om de verbindingen op gewichtsbasis te scheiden.

De meeste mensen die modafinil willen snuiven, beschikken niet over deze hulpmiddelen om dit proces te doorlopen.

Modafinil snuiven veilig

Hoewel het nu waarschijnlijk duidelijk is dat  we je niet aanraden om je modafinil te snuiven,  meestal vanwege het feit dat het onnodig is, het je neus kan beschadigen, en het is pijnlijk om het goed te doen, hier is hoe het kan worden gedaan je wilt het nog steeds proberen.

1. Maal de Modafinil tot een fijn poeder

Om modafinil te snuiven, moet het vermalen worden tot een zo fijn mogelijk poeder.

Grote stukken gaan je neus binnendringen als een stuk glas, waarbij de muren uiteen worden gescheurd en de haarvaten worden beschadigd. Dit zal pijn en bloedingen veroorzaken en kan geleidelijk uw reukvermogen verminderen. Het kan het ook makkelijker maken voor infectie om zich in het beschadigde weefsel te nestelen, waardoor uw kansen op het ontwikkelen van infecties van de sinussen toenemen.

De beste manier om dit te doen is met een vijzel en een stamper.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE_20

2. Snijd het nog meer op met een scheermes

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat het poeder zo fijn mogelijk is. Nadat je denkt dat het voldoende gepoederd is van de mortier en stamper, plaats je het op een stuk glas of een ander hard oppervlak en snijd je het in met een scheermesje.

Het eindproduct moet fijner zijn dan stof.

Sommige mensen zullen dit zelfs door een scherm van 5 of 10 micron zeven om er zeker van te zijn dat ze het voldoende gepoederd hebben.

3. Weeg 100 mg of minder weg

Omdat de opnamesnelheid door snuiven zoveel efficiënter is, moet u een kleinere dosis nemen om dezelfde effecten te krijgen. Door dit te onderschatten kan je te veel nemen, wat gepaard gaat met allerlei ongewenste  bijwerkingen.

Begin met ongeveer 100 mg of minder.

4. Insufflate met behulp van een Tube of Sniffer Tool

PICTURE

De volgende stap is om het te snuiven.

Je kunt het op de ouderwetse manier doen door papierrekeningen op te rollen ($ 100 rekeningen werken het beste, zo wordt ons verteld) en het door het midden te snuiven.

Je kunt ook sniffers kopen die een beetje stijl toevoegen aan je snuifervaring. Sommigen zullen je zelfs toestaan ​​om door beide neuzen te bladeren, wat helpt voorkomen dat je het alleen in één neusgat concentreert.

Deel de liefde toch?

Conclusie

Hoewel het mogelijk is om modafinil te snuiven, raden we het niet aan.

Modafinil wordt geleverd in doses die zorgvuldig zijn ontworpen om rekening te houden met verspilling tijdens het absorptieproces. Het bevat bind- en vulstoffen die tijdens het productieproces nodig zijn om de tablet bij elkaar te houden zonder uit elkaar te vallen. Veel van deze verbindingen kunnen de gevoelige haarvaten in de neus beschadigen.

Houd de poeders voor snuiven en de tabletten voor slikken.

Modafinil werkt prima als tablet en het snuiven kost slechts extra inspanning, kan schadelijk zijn voor het lichaam en biedt ons weinig voordeel.

9.0 10

REVIEW

Snuffel het! Of hoe maak je Modafinil om snel te handelen

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt

1
DESIGN10.0
SOUND8.0
EFFECT9.0

About The Author Modafinil Wiki

Wij zijn een team van Nederlandse bio-hackers, fitness- en gezondheidsfans die toegewijd zijn om u het laatste nieuws over nootropics en menselijke optimalisatie te bieden. De afgelopen 6 jaar hebben we deel uitgemaakt van de nootropische industrie in Nederland die miljoenen mensen helpt de cognitieve prestaties te verbeteren met behulp van Modafinil smart drugs en andere noötropica.

comments (0)