modafinil kopen

Last Updated on

Veel modafinil- en nootropic-gebruikers weten over Modvigil en Artvigil van HAB Pharma. Het zijn enkele van de meest populaire en algemeen verkrijgbare modafinil- en armodafinilproducten.

Modawake 200mg

Verrassend genoeg weten weinig mensen over de andere generieke versies van deze geneesmiddelen van HAB Pharma – Modawake en R-Modawake.

Hoe verhouden deze zich tot de andere producten van HAB Pharma?

Waarom maakt HAB Pharma meerdere versies van dezelfde medicijnen?

Zou je geïnteresseerd moeten zijn?

Waar kan ik wat modafinil kopen voor mezelf?

We beantwoorden al deze en meer met deze diepgaande gids voor Modawake.

Wat is Modawake?

Modawake is een generieke versie van modafinil, gemaakt door HAB Pharma.

Het wordt geleverd in de standaard 200 mg-dosis en is bijna vrijwel identiek aan andere merken zoals Provigil® of andere generieke geneesmiddelen zoals  Modalert .

De belangrijkste verschillen tussen al deze medicijnen zijn de prijs en de gebruikte vulstoffen tijdens het productieproces.

Waarom vulstoffen gebruiken? Alle tabletten vereisen enkele vulstoffen in hun productieproces:

 • Bulking agents
 • Anti-stick additieven
 • Bindmiddelen
 • Smaakversterkers
 • Kleurstoffen
 • Enterische coatings 

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE

Wat is R-Modawake?

R-Modawake is een generieke versie van armodafinil (Nuvigil®). Het is vrijwel hetzelfde als Modawake maar bevat alleen pure R-modafinil.

R-modafinil wordt beschouwd als een enantiomeer van de modafinilverbinding. Een enantiomeer is wat we gebruiken om de linkshandige versie van een chemische of de rechtse versie te beschrijven.

Dit is een algemeen begrip in de chemie. We kunnen één samenstelling hebben, in dit geval modafinil, maar elke verbinding kan rechtshandig of linkshandig zijn, waardoor ze kleine verschillen vertonen in de manier waarop ze reageren op receptoren van het lichaam en hoe we ze metaboliseren.

In modafinil hebben we zowel S-modafinil als R-modafinil. Ze zijn vrijwel identiek – maar spiegel tegenpolen.

Studies hebben aangetoond dat het R-enantiomeer een iets krachtiger effect heeft op de dopamine-transportreceptoren (DAT) dan het S-enantiomeer.

Dientengevolge, Cephalon Inc, de fabrikant van de merknaam versies van deze medicijnen, produceerde een nieuw product om hiervan gebruik te maken. Het was een enantiomeerzuivere stof (Nuvigil®) die alleen de R-modafinil-versie bevatte.

Tot geen verrassing bleek het resulterende product iets meer stimulerend dan regulier modafinil en duurde het ook iets langer. De dosis die werd gegeven om hetzelfde niveau van stimulatie van 200 mg modafinil te geven, was 150 mg.

Dit wordt nu beschouwd als een standaarddosis voor armodafinilproducten geproduceerd door Cephalon Inc, naast generieke versies zoals R-Modawake.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE

Waarom bieden HAB Pharmaceuticals twee versies van hetzelfde product?

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf twee van dezelfde producten onder verschillende namen zou produceren –  ost van hen zijn marketing-gerelateerde.

HAB Pharmaceuticals is bezig met contract manufacturing. Dit betekent dat andere bedrijven naar hen toe zullen gaan met een gepatenteerde formule of een generieke samenstelling en HAB Pharmaceuticals vragen om grote hoeveelheden in hun laboratorium te produceren.

Deze bedrijven plaatsen vervolgens het door HAB Pharma geproduceerde product in een nieuw pakket en verkopen het voor alles wat ze mensen kunnen overtuigen om ervoor te betalen.

Executives bij HAB Pharma hebben waarschijnlijk gemerkt hoe verschillend dezelfde producten kunnen verkopen, afhankelijk van de naam die eraan wordt gegeven en het merk waarvoor het is verpakt. Dit heeft waarschijnlijk tot gevolg dat ze een tweede ronde produceren van dezelfde populaire modafinil- en R-modafinilproducten die onder een andere naam worden vermeld.

Heb farma

De generieke modafinilopties van HAB Pharma omvatten:

 • Modvigil  (modafinil)
 • Modawake  (modafinil)
 • Artvigil  (armodafinil)
 • R-Modawake  (armodafinil)

Hun eerste set, Modvigil, is geïnspireerd op de merkproducten Provigil® en Nuvigil®. Hun tweede set, Modawake en R-Modawake, is geïnspireerd op het product van hun belangrijkste concurrent, Modalert en Waklert van Sun Pharmaceuticals.

Modawake & R-Modawake vs. Overige generieke Modafinil

1. Reputatie van het bedrijf

We hebben veel geschreven over HAB Pharmaceuticals in onze artikelen over  Modvigil en  Artvigil .

Over het algemeen lijken ze een goede reputatie te hebben in de branche. Ze zijn ISO-gecertificeerd en hebben met veel verschillende bedrijven uit tal van industrieën samengewerkt om hoogwaardige farmaceutische en nutraceutische producten voor de markt te produceren.

Als een vrij klein bedrijf (voor zover farmaceutische bedrijven dat doen), produceren ze een indrukwekkend breed scala aan producten.

2. Gebruikerservaringen

Modawake is door gebruikers op Reddit beschreven als zijnde “buzzy”.  Het kan gebruikers een licht gevoel geven en hoofdpijn veroorzaken.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE

Vergeleken met de andere producten van HAB Pharma wordt aangenomen dat Modawake en R-Modawake ongeveer hetzelfde zijn, maar met een hogere neiging tot het produceren van bijwerkingen en soms te stimulerend zijn voor sommige mensen.

3. Kosten

Modawake kan moeilijk online te vinden zijn en de meeste websites die het verkopen zijn gericht op de Britse markt.

Worldpharmazone.net somt de prijs van R-Modawake op  $ 0,85 – $ 1,60 USD, afhankelijk van het aantal pillen dat u per keer bestelt (het laagste is 50 pillen). Ze verkopen Modawake niet.

Een andere website, Modafiniluk1.com vermeldt Modawake voor  $ 1,70- $ 2,00 USD .

De meeste generieke modafinil kosten tussen $ 0,70 en $ 1,60 per tablet, afhankelijk van de bestelgrootte.

Veel websites, zoals  Afinil Express , bieden kortingen als de bestelling wordt betaald met cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum of Dash. Andere kortingen worden gegeven aan terugkerende klanten (bereikt door het invoeren van de laatste order-ID tijdens het afrekenen). Dit brengt de kosten tussen de $ 0,70 en $ 2,00 per dosis voor de meeste modafinil-producten.

R-modafinil is meestal iets hoger, tussen $ 1,00 en $ 3,00 per tablet.

4. Beschikbaarheid

Vergeleken met HAB Pharmaceuticals, andere modafinil-generieke geneesmiddelen, is het veel moeilijker om Modawake en R-Modawake van goede kwaliteit te vinden.

Dit komt waarschijnlijk door het toegenomen rapportage van bijwerkingen die voortkomen uit deze medicatie in vergelijking met andere producten van HAB Pharmaceuticals. Het kan ook te wijten zijn aan het aantrekkelijke pakketontwerp dat lijkt op  anti-roken advertenties op sigarettenverpakkingen .

De andere producten van HAB Pharma, Modvigil en Artvigil zijn aanzienlijk populairder, wat waarschijnlijk de reden is waarom de meeste wederverkopers deze producten alleen van HAB aanbieden.

Wat zijn de bijwerkingen van Modawake?

Net als elke andere  odafinil  en  R-modafinil zijn er enkele bijwerkingen waarvan gebruikers op de hoogte moeten zijn voordat ze de medicatie innemen.

Hoewel deze bijwerkingen over het algemeen zeldzaam zijn (afgezien van hoofdpijn), kunnen ze voor sommige mensen een probleem worden, vooral bij regelmatig gebruik.

Om de bijwerkingen van dergelijke medicijnen te verminderen, is het aan te raden modafinil kopen Nederland om minstens een vrije dag per week en een week vrij per maand te nemen.

We raden u ook aan om binnen het aanbevolen doseringsbereik te blijven.

Als er bijwerkingen optreden, probeer dan de volgende keer een kleinere dosis te gebruiken, of neem de medicatie met voedsel in om de absorptie te vertragen. Het is ook belangrijk om veel water te drinken als u modafinil gebruikt. Het volgen van deze algemene tips kan een lange weg helpen bij het voorkomen van bijwerkingen tijdens deze medicijnen.

 • DE MEEST VOORKOMENDE BIJWERKINGEN OMVATTEN:
  • Maagklachten of ongemak (meest voorkomend)
  • Huiduitslag (zeldzaam, maar kan ernstig zijn)
  • hoofdpijn
  • Misselijkheid
  • Angst
  • Slapeloosheid
  • Duizeligheid
 • MEER ERNSTIGE BIJWERKINGEN OMVATTEN:
  • Huiduitslag en blaarvorming
  • Gemakkelijk blauwe plekken of bloeden
  • Pijn op de borst
  • Depressie
  • Snelle hartslag
  • hallucinaties
  • Steven Johnson-syndroom

  R-Modawake heeft zeer vergelijkbare bijwerkingen, maar zal eerder euforie, hallucinaties, paranoia en zelfmoordgedachten veroorzaken dan Modawake.

Alternatieven voor Modawake

Er zijn enkele uitstekende alternatieven voor Modawake die veel gemakkelijker te vinden zijn en betrouwbaarder zijn wat betreft de kwaliteit.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE

Onze favoriet is Modalert van Sun Pharmaceuticals. Dit is iets duurder (met een paar centen), maar biedt ook een iets sterker effect.

Een andere optie is het zusterproduct Modvigil van Modawake, dat ook door HAB Pharmaceuticals is gemaakt, maar dat veel populairder is.

We raden aan om deze medicijnen van  Afinil Express te kopen  vanwege de overvloed aan 5-sterrenklantenrecensies, diverse betalingsopties, gratis verzending en beschikbare kortingsopties.

Alternatieven voor R-Modawake

Veel modafinil-gebruikers geven de voorkeur aan de meer intense R-modafinil-producten.

Net als Modawake, kan R-Modawake een uitdaging zijn om te vinden en is enigszins onbetrouwbaar in termen van de effecten ervan (vanwege zwendelwederverkopers).

We bevelen Sun Pharmaceuticals Waklert, of andere versies van HAB Pharmaceuticals, Artvigil aan.

8.0 10

REVIEW

Modawake 200mg – populaire generieke versie van Modafinil

Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself

1
DESIGN9.0
DEVELOPMENT7.0
MOBILITY8.0

About The Author Modafinil Wiki

Wij zijn een team van Nederlandse bio-hackers, fitness- en gezondheidsfans die toegewijd zijn om u het laatste nieuws over nootropics en menselijke optimalisatie te bieden. De afgelopen 6 jaar hebben we deel uitgemaakt van de nootropische industrie in Nederland die miljoenen mensen helpt de cognitieve prestaties te verbeteren met behulp van Modafinil smart drugs en andere noötropica.

comments (0)