Last Updated on

Modafinil is in snel tempo één van de meest populaire geneesmiddelen voor onderzoek ter wereld.

Het concurreert met andere bekende grootmachten zoals Adderall en Concerta. FOTO VANAF RECHTS

“Studie medicijn” is een losse term en verwijst over het algemeen naar elk medicijn of supplement dat iemands vermogen om effectief te studeren verhoogt.

Beginnersgids voor Modafinil voor studeren

Modafinil is echter niet uw gemiddelde medicijn om te studeren, het kan grote voordelen voor studenten opleveren als het correct wordt gebruikt.

Hier leest u hoe u modafinil gebruikt om het meeste uit uw studie-inspanningen te halen.

Modafinil gebruiken om te studeren

Modafinil is de koning van de studiemedicijnen.

Het werkt via verschillende paden in het brein die samen uitmonden in het verbeteren van het hele proces van studeren.

Het maakt onze hersenen wakker en alert, verhoogt de concentratie en verbetert de snelheid waarmee onze zenuwvezels elektrische impulsen sturen.

Dit betekent dat we langer en efficiënter kunnen studeren terwijl modafinil door het lichaam circuleert.

TABEL MET PRIJZEN

Geneesmiddelen in vergelijking met Eugeroics bestuderen

Als u dit artikel leest, heeft u waarschijnlijk een goed begrip van de term ‘studiegenoot‘, maar veel mensen kennen de term ‘eugeroïsche’ niet.

  1. Wat zijn Eugeroics?

Een eugeroic is een verbinding die een staat van waakzaamheid bevordert.

Dit wordt bereikt door directe stimulering van de hersenen (dit is hoe modafinil werkt).

Het kan ook worden bereikt door remming van de “vermoeidheid bevorderende” verbindingen in de hersenen, zoals adenosine (zo werkt cafeïne).

Beide effecten produceren vrijwel hetzelfde resultaat; het geeft u het gevoel alsof u wakker bent, zelfs als andere processen in het lichaam ervoor zorgen dat u zich moe voelt.

De meeste eugeroïden worden ook beschouwd als geneesmiddelen voor hun vermogen om ons alert en wakker te maken terwijl we studeren.

  1. Wat zijn studiemedicijnen?

De term ‘studiemedicijn‘ (study drugs) wordt in de noötropische gemeenschap hoog aangeschreven en er bestaat geen officiële definitie voor verbindingen in deze categorie.

Sommige mensen beschouwen alleen de medicijnen die de cognitieve output specifiek stimuleren of stimuleren voor academisch leren of gedragsaanpassing als een studiemedicijn.

Dit zou de meeste van de nutritionele nootropica zoals L-tyrosine en fosfatidylcholine uitsluiten.

Modafinil past bij de juiste definitie van een studiemedicijn

Modafinil oefent een stimulerend effect uit op de geest en werkt in op neurotransmitters die specifiek zijn voor het leerproces (dopamine en norepinephrine).

Hoe Modafinil uw onderzoeksinspanningen kan stimuleren

Modafinil kan een aantal serieuze voordelen bieden als het gaat om studeren. Het is echter geen wondermiddel. Er zijn nog enkele beperkingen als het gaat om het gebruik van modafinil.

Inzicht in hoe u modafinil effectief kunt gebruiken om te studeren, hoe het uw studieactiviteiten veel beter kan maken.

Beginnersgids voor Modafinil voor studeren

Modafinil-sterkte

De positieve effecten van Modafinil zijn al goed besproken, hier is een samenvatting van de effecten:
Verhoogt de waakzaamheid
     Vergroot het geheugen
     Vermindert vermoeidheid
     Verhoogt dopamine
     Verbetert focus & concentratie

De grenzen van Modafinil

Modafinil kan alleen zo ver gaan dat het de noodzaak om meerdere uren te slapen vertraagt, maar het kan slaap niet vervangen. Veel van het herstelproces gebeurt wanneer we slapen. Onze hersenen maken gebruik van de downtime om te organiseren wat we voor die dag hebben geleerd en hebben de opeenhoping van oxidatieve en toxische bijproducten verwijderd.

Modafinil zorgt ervoor dat we ons verfrist voelen, maar tenzij we echt gaan slapen, gebeuren deze herstelprocessen niet zoals ze moeten.

Om modafinil de beste resultaten te laten krijgen, is het van vitaal belang dat u nog steeds een goede nachtrust krijgt. Probeer elke nacht tussen de 7 en 9 uur te slapen.

Modafinil heeft ook enkele nadelige bijwerkingen die belangrijk zijn om op te letten.

DE MEEST VOORKOMENDE BIJWERKINGEN VAN MODAFINIL OMVATTEN:

     Hoofdpijn
     Slapeloosheid
     Angst
     Droge mond
     Gastro-intestinale klachten
     Lage eetlust

Lees meer over de bijwerkingen van modafinil en hoe u ze kunt voorkomen.

Beginnersgids voor Modafinil voor studeren

Is Modafinil NZT?

Tot op heden is er geen medicijn dat volledig zou voldoen aan de legendarische tablet NZT-48 uit de film ‘Field of Darkness’. De auteur van dit boek (Alan Glynn) werd echter geïnspireerd door het idee om deze wonderpil te maken, dankzij de effecten van het nemen van modafinil.

Hoe Modafinil te gebruiken om efficiënt te studeren

Stap # 1: Vergeet niet te slapen

Het is belangrijk om te begrijpen dat modafinil GEEN VERVANGER VOOR SLAAP IS.

Ja, het kan vermoeidheid vertragen en ons een scherp gevoel geven, zelfs als we moe zijn, maar het biedt niet hetzelfde voordeel voor de hersenen als een goede nachtrust.

Daarom is de beste manier om modafinil te gebruiken nadat u goed uitgerust bent.

Dit zorgt ervoor dat je hersenen in optimale conditie zijn. De modafinil wordt vervolgens gebruikt om deze optimale conditie nog verder te stimuleren.

Stap # 2: Eet ontbijt en neem voedzame snacks gedurende de dag

Eén van de belangrijkste bijwerkingen van modafinil is onderdrukte eetlust.

Op de korte termijn is dit echter geen probleem, maar als we lange tijd onvoldoende voeding binnen krijgen, zullen onze cognitieve prestaties gaan lijden.

In feite zijn tekorten aan voedingsstoffen één van de meest voorkomende oorzaken van zaken als hersendood of concentratieproblemen. Wetenschappers beginnen nu met het onderzoeken van de mogelijke rol die voedingsstofdeficiënties spelen bij kinderen met ADHD (LINK NAAR ARTIKELEN OVER ADHD) of autisme.

Het is aan te bevelen dat u altijd een goed uitgebalanceerde, voedzame maaltijd eet ‘s morgens en ook een voezaam avondmaal. Dit gaat uw hersenen ondersteunen tijdens de inspanning en helpt u om aan de top van uw cognitieve prestatiebereik te blijven.

Het is ook aan te raden om, wanneer u het huis verlaat om naar uw werk te gaan, een paar voedzame snacks mee te nemen. U zal misschien geen honger hebben door de modafinil, maar als u regelmatig iets eet gedurende de dag, dan zal het uw cognitieve output goed ondersteunen en bijwerkingen voorkomen.

Beginnersgids voor Modafinil voor studeren

Stap # 3: Neem Modafinil

Als u klaar bent om aan het werk te gaan, is het tijd om Modafinil in te nemen.

Houd er rekening mee dat het ongeveer 45 minuten duurt voordat de effecten van het medicijn in werking treden, dus veel mensen zullen het innemen vlak voordat ze bij hun bureau of werkstation aankomen.

Dit geeft ze een paar minuten om zich voor te bereiden en te gaan werken voordat de modafinil effect begint te krijgen.

De aanbevolen dosis voor het studeren is 200 mg. Dit is de meest voorkomende vorm van het medicijn. Sommige mensen vinden dit te stimulerend en kiezen ervoor om de pillen in tweeën te delen.

Wij adviseren Modalert of Modvigil in doseringen van 100 of 200 mg te nemen. U kunt beide generieke versies van modafinil vinden op Afinil Express.

Een andere optie is om de gerelateerde samengestelde armodafinil te nemen. Dit effect is iets sterker, daarom is de dosis gewoonlijk ongeveer 150 mg. De meest voorkomende generieke producten van armodafinil zijn Artvigil en Waklert.

Stap # 4: Afleiding elimineren

Nu u aan uw bureau of werkstation zit en klaar bent om te studeren, is het handig om alle afleiding te elimineren. Controleer uw e-mailadres nog een laatste keer en sluit deze vervolgens volledig af vanuit uw browser.

Elimineer andere afleidingen door bijvoorbeeld uw telefoon uit te zetten of in vliegtuigmodus te zetten.

Als u de kans hebt, zoek dan een ruimte die geïsoleerd is en weg van andere mensen.

Veel gebruikers vinden het moeilijk om efficiënt te werken met modafinil op openbare plaatsen. Als u ergens op de campus of waar u ook studeert in uw eigen bubbeltje kunt stappen, zullen uw studiepogingen met modafinil veel efficiënter zijn.

Beginnersgids voor Modafinil voor studeren

Stap # 5: Begin met werken of studeren

Nu u goed uitgerust bent, voldoende gegeten hebt en zoveel mogelijk afleidingen hebt geëlimineerd, is het tijd om te beginnen met werken.

Dit is waar het allemaal om draait.

Nu is het tijd voor productiviteit.

Veel mensen melden dat ze tussen de 8 en 20 uur lang rechtstreeks op modafinil werken voordat ze opnieuw moe worden. Hiermee kunt u de hele dag of de hele nacht werken en doorkomen en alles doen wat u moet doen.

Stap # 6: Geef uzelf de kans om te herstellen

Zodra u een studiesessie hebt voltooid, is het tijd om te herstellen en u voor te bereiden op de volgende sessie.

Tenzij deze studiesessie een eenmalig iets was, is het van cruciaal belang dat u een goede routine maakt met uw modafinil om ervoor te zorgen dat u alles krijgt wat u uit het medicijn en uit uw studiesessies kunt halen.

Modafinil kan ons heel wakker laten voelen, maar het is nog steeds van essentieel belang om te slapen nadat het medicijn is uitgewerkt. Afhankelijk van uw schema, moet u de tijd nemen om te slapen.

Als u van plan bent om elke dag modafinil in te nemen, is het belangrijk adrafinil kopen dat u ‘s morgens vroeg genoeg met de modafinil begint om ’s avonds in slaap te kunnen vallen.

Streef 7 tot 9 uur per nacht aan slaap.

In de meeste gevallen raden we aan om modafinil 3 of 4 keer per week in te nemen. Dit geeft een dag vrij tussen twee dosissen om volledig te herstellen en zorgt ervoor dat uw hersenen zo goed mogelijk kunnen blijven werken in de dagen na het gebruik van Modafinil.

Tips en trucs voor het gebruik van Modafinil om te studeren

Wat is de beste dosis om te nemen?

Een dosis Modafinil wordt over het algemeen aanbevolen voor 200 mg per dosis. Sommige mensen zullen deze dosis echter moeten verhogen of verlagen afhankelijk van hun lichaamsgrootte en hoe vaak ze deze gebruiken.

Voor kleinere mensen of mensen die zeer gevoelig zijn voor farmaceutische medicijnen, kan een dosis van 100 mg een betere optie zijn.

De meeste modafinil-tabletten die door Afinil Express (link naar productpagina) worden geleverd, worden vervaardigd met een lijn in het midden die de pil gemakkelijk opsplitst in doses van 100 mg wanneer de tablet wordt gebroken.

Andere mensen hebben mogelijk een hogere dosis nodig, in welk geval er ofwel 1 en een half of 2 tabletten kunnen worden ingenomen. We raden aan om eerst met één tablet te beginnen en als de effecten niet sterk genoeg zijn, verhoog de dosis dan de volgende keer.

Hoe veilig is het om Modafinil in te nemen

Modafinil is over het algemeen een veilig medicijn. Weinig mensen ervaren iets meer dan een paar milde bijwerkingen, de meest voorkomende zijn hoofdpijn en slapeloosheid.

1. Controleer op allergieën

Er zijn echter enkele gevallen van overgevoeligheid (allergieën).

Deze reacties kunnen ernstige huidontsteking veroorzaken en medische aandacht vereisen. Het meest ernstige geval van overgevoeligheid is het Steven Johnson-syndroom.

Om deze aandoening te voorkomen, is het het beste om te beginnen met een kleine doses van het medicijn en van daaruit langzaam op te bouwen.

U kunt bijvoorbeeld de eerste keer een dosis van 50 mg of 100 mg nemen om te zien of er reacties zijn. Vanaf hier kunt u de dosis verhogen.

Beginnersgids voor Modafinil voor studeren

2. Blijf gehydrateerd

Een ander probleem dat vaak voorkomt bij modafinil is uitdroging.

Het lichaam gebruikt meer water dan normaal om de modafinilmetabolieten uit het lichaam te filteren. Het is ook gebruikelijk om te vergeten te drinken terwijl u onder de invloed van modafinil bent.

Om dit te voorkomen, moet u tijdens het gebruik van modafinil altijd wat water bij u dragen en het ergens zichtbaar plaatsen, zodat u eraan herinnert wordt tijdens de dag om te drinken.

Sommige mensen stellen zelfs timers in op hun telefoon of kijken elke 1 of 2 uur om hen eraan te herinneren een paar slokjes water te nemen.

Beginnersgids voor Modafinil voor studeren

3. Meng Modafinil niet met andere stimulerende middelen of alcohol

Modafinil is een krachtige stimulant en mag daarom niet worden gemengd met andere stimulerende middelen zoals cafeïne of Adderall (link naar productpagina).

In veel gevallen zal het mengen van deze verbindingen overstimulatie, angst, nervositeit en hartkloppingen veroorzaken. Het kan zelfs tegen je werken, waardoor studeren moeilijker wordt vanwege de overmatige stimulatie en angstgevoelens.

Het wordt ook niet aangeraden om alcohol te mengen met uw modafinil (link naar artikel pagina), omdat dit verdere uitdroging kan veroorzaken en de lever kan beschadigen.

Samenvatting: Modafinil gebruiken om te  studeren

Modafinil kan een ongelooflijk nuttig studiemedicijn zijn. De belangrijkste voordelen zijn het vergroten van de focus / concentratie en het verhogen van de duur van het studeren door vermoeidheid te vertragen.

Het is niet ongebruikelijk dat mensen 20 uur achter elkaar studeren tijdens het gebruik van modafinil.

Hoewel academisch succes niet zo eenvoudig is als het gewoon modafinil nemen vóór elk examen, kan het een lange weg zijn voor het optimaliseren van het proces als geheel. We moeten voldoende blijven slapen. adequate voeding, lichaamsbeweging en zelfdiscipline zijn ook van cruciaal belang – modafinil is slechts een ander hulpmiddel dat u aan uw arsenaal kunt toevoegen om het meeste uit uw studie-inspanningen te halen.

9.0 10

EDITOR REVIEW

Beginnersgids voor Modafinil voor studeren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit.

8
WODRPRESS9.0
DESIGN9.0
DEVELOPMENT9.0

About The Author Modafinil Wiki

Wij zijn een team van Nederlandse bio-hackers, fitness- en gezondheidsfans die toegewijd zijn om u het laatste nieuws over nootropics en menselijke optimalisatie te bieden. De afgelopen 6 jaar hebben we deel uitgemaakt van de nootropische industrie in Nederland die miljoenen mensen helpt de cognitieve prestaties te verbeteren met behulp van Modafinil smart drugs en andere noötropica.

comments (0)