Last Updated on

Modafinil is een populair middel voor cognitieve verbetering dat nuttig is om de concentratie te verhogen en de hele dag door energie te geven.

Het medicijn wordt voorgeschreven voor de behandeling van slaapstoornissen zoals narcolepsie of slaapapneu

In Nederland wordt modafinil beschouwd als een receptgeneesmiddel. Dit betekent dat u het geneesmiddel niet bij uw plaatselijke Nederlandse apotheek kunt kopen.

Ondanks de status van het medicijn op recept, zijn er manieren om Modafinil zonder recept aan uw deur te laten leveren.

In deze gids zullen we benadrukken hoe Modafinil-wetten in Nederland werken en hoe u deze noötropica kunt leren kennen.

Modafinil in Nederland in 2019
Hier is hoe Modafinil-pillen die worden verkocht in Nederlandse apotheken eruit zien

Is het legaal om Modafinil in Nederland te kopen??

Als lid van de Europese Unie (EU) heeft Nederland een zeer vergelijkbare drugswetgeving zoals de rest van Europa.

Volgens het Europees Geneesmiddelenbureau heeft modafinil naar verluidt een duidelijk therapeutisch gebruik. Het bureau suggereert ook dat het medicijn alleen moet worden gebruikt bij de behandeling van narcolepsie, vanwege de bezorgdheid over bijwerkingen.

Modafinil kan enkele bijwerkingen veroorzaken, net als elk ander krachtig farmaceutisch medicijn.

Het is belangrijk op te merken dat deze bijwerkingen mild zijn en gemakkelijk kunnen onder controle worden gehouden (hierover later meer) .

Veel mensen in Nederland halen hun modafinil online om deze wetten te omzeilen.

Modafinil wordt online verkocht bij een aantal online retailers in landen zoals India, waar de wetgeving de verkoop van bepaalde geneesmiddelen niet beperkt.

Modafinil online bestellen in Nederland is eenvoudig. De overgrote meerderheid van de bestellingen arriveert zonder problemen op hun eindbestemming.

In sommige gevallen identificeren functionarissen van de grensbewaking de inhoud van het pakket echter als modafinil. Ze kunnen dan het pakket in beslag nemen totdat een geldig recept wordt gepresenteerd om de zending vrij te geven.

Indicaties voor gebruik

Als een complexe therapie wordt het medicijn gebruikt als aanvulling op antidepressiva. Indicaties voor gebruik zijn:

 • onderdrukking van de behoefte aan slaap;
 • strijd tegen algemene vermoeidheid;
 • pathologische slaperigheid overdag (hypersomnie);
 • behandeling van aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit;
 • verslechtering van het kortetermijngeheugen;
 • slaapgebrek;
 • neurolepsie;
 • het vertragen van de reactie en nauwkeurigheid (gebruikt door het leger, astronauten, piloten);
 • onderbrekingen in het circadiane ritme, verminderde slaapkwaliteit.

Modafinil VS Armodafinil, wat is beter?

Waklert (armodafinil) heeft bijna identieke farmacologische effecten, omdat het dezelfde werkzame stof heeft, modafinil. De processen van hun metabolisme in het lichaam veroorzaken echter verschillen:

 • Armodafinil werkt zachter en minder lang. Dit kan erg handig zijn als de piek van uw activiteit ‘s ochtends valt en u zich niet gedurende 12 uur energiek hoeft te voelen. Tegelijkertijd wordt armodafinil langzamer uitgescheiden, waardoor het in slaap vallen wordt voorkomen.
 • Armodafinil is van bijzonder belang voor de combinatie om de tolerantie te beperken. Modafinil en armodafinil zijn moleculen met dezelfde samenstelling, maar hebben een gespiegelde ruimtelijke configuratie. Er werd opgemerkt dat de combinatie een positief effect heeft op de strijd tegen de verzwakking van de effecten die gepaard gaan met frequent gebruik.
 • Modafinil wordt niet gemetaboliseerd in de lever. Als u problemen heeft met dit orgaan, heeft Modalert misschien meer de voorkeur dan Waklert.

Als er geen recept wordt gegeven, wordt het pakket teruggestuurd naar de afzender of vernietigd.

Alle online leveranciers die we in de volgende sectie aanbevelen, bieden deze mogelijkheid aan door gegarandeerde leveringen aan adressen in Nederland te verlenen. Als uw pakket wordt geconfisqueerd, zal het bedrijf eenvoudigweg een andere identieke bestelling gratis opnieuw opsturen.

Het is uiterst zeldzaam dat twee pakketten aan de grens op elkaar volgend worden gestopt. 

Hoe Modafinil te krijgen als u in Nederland woont

Hoewel modafinil wordt beschouwd als een medicijn dat alleen op recept verkrijgbaar is, is het vrij eenvoudig om dit krachtige nootropische middel te bemachtigen.

Er zijn twee belangrijke manieren om modafinil aan te schaffen als u in Nederland woont:

Modafinil in Nederland in 2019
Kopen Modafinil

Optie 1: een recept krijgen

Dit is de methode die de Nederlandse overheid aanbeveelt aan hun burgers om te gebruiken.

Modafinil wordt voorgeschreven door artsen voor de behandeling van slaapstoornissen zoals narcolepsie – een zeldzame neurologische aandoening waarbij sprake is van overmatige slaperigheid overdag. Het kan ook worden gebruikt om de bijwerkingen van andere medicijnen te compenseren of om vermoeidheid te bestrijden die wordt veroorzaakt door aandoeningen zoals multiple sclerose of chronisch vermoeidheidssyndroom.

Zodra u een recept heeft, moet u naar uw plaatselijke apotheek gaan en kan u het middel aankopen.

Het eerste probleem met deze methode is dat u eerst een goedgekeurde medische conditie moet hebben – als u dat niet doet, heeft u gewoon pech en moet u optie # 2 proberen.

Het tweede probleem is dat de modafinil die in apotheken wordt verkocht vaak merknamen zijn – die duur zijn.

De meeste apotheken in Nederland verkopen de merknamen Modiodal of Provigil – dat kan zelfs 89% duurder zijn dan generieke online verkochte opties.

Om deze reden alleen al kiezen veel mensen in Nederland ervoor om hun modafinil online te kopen in plaats van in de apotheek, zelfs als ze al een recept voor de medicatie hebben.

Optie 2: bestel hem online

Online modafinil bestellen is zeker de goedkoopste optie als u in Nederland woont. Online bronnen vragen u ook zelden om een recept in te dienen voordat u een bestelling kunt plaatsen.

Deze bedrijven opereren in een juridisch grijs gebied – modafinil verkopen uit landen die de verkoop ervan niet beperken. Wanneer u Modafinil bestelt, wordt het middel verzonden vanuit een distributiecentrum in een plaats als India, waar modafinil-drugswetten veel minder gecontroleerd worden.

Het ontvangen van pakketten met de post is niet illegaal – het enige dat een grensbeambte kan doen als ze een beperkte hoeveelheid medicijnen vinden, is het bijhouden totdat een recept wordt verstrekt om de bestelling vrij te geven.

Hier zijn enkele van onze favoriete online modafinil-leveranciers:

Modafinil in Nederland in 2019
Modafinil pillen bestellen gid

Hier zijn enkele van onze favoriete online modafinil-leveranciers:

A) SITE.com

Site.com biedt een paar verschillende soorten generieke modafinil-tabletten aan hun Nederlandse klantenbestand, waaronder:

 • Modalert 200 mg
 • Modvigil 200 mg
 • Vilafinil 200 mg
 • Artvigil 150 mg
 • Waklert 150 mg

Ze bieden zelfs een handig voorbeeldpakket aan om u te helpen beslissen welk product voor u het beste is, als u nog niet de kans hebt gehad om ze allemaal eens te proberen.

Hoewel alle modafinil erg op elkaar lijken, hebben veel mensen een specifieke voorkeur.

TABLE WITH PRICES

Koop Moda-kortingen

Eén van de grootste voordelen van het online kopen van modafinil vanuit plaatsen als Koop Moda zijn extra kortingsopties.

Als u besluit om te betalen voor uw bestelling met Bitcoin, kunt u direct 20% korting krijgen op de totale kosten van uw bestelling. Dit is om de kosten die het bedrijf bespaart te compenseren door geen krediet kaart processor te moeten gebruiken – die notoir hoge tarieven heeft voor farmaceutische verkopers.

Site.com zal ook 30 tabletten extra geven voor elke bestelling ter waarde van meer dan $ 99 USD (87 €).

Koop Moda Verzending

Site.com wordt niet rechtstreeks naar Nederland verzonden, maar dit is geen probleem. De eenvoudigste manier om dit te doen is om een doorstuurservice, gebaseerd in het Verenigd Koninkrijk, te gebruiken en uw pakketten te laten omleiden naar uw Nederlandse adres (later krijgt u meer informatie over hoe dit werkt).

B) SITE2.com

De volgende beste optie om modafinil online in Nederland te bestellen, is om Site2.com te gebruiken – één van de grootste als het over modafinil gaat.

Site2.com verkoopt dezelfde generieke modafinil-versies als Site1.com, met een paar toevoegingen:

 • Modalert 200 mg
 • Modvigil 200 mg
 • Artvigil 150 mg
 • Waklert 150 mg
 • Modafresh 200 mg *
 • Modaheal 200 mg *
 • Modafil MD *

* Aanvullende producten verkocht door Site2.com niet aangeboden door Site.com.

TABLE WITH PRICES

Site2.com-kortingen

Site2.com biedt een uitstekende korting bij betaling van uw bestelling met Bitcoin – 35% korting op de totale kosten van uw bestelling. Dit is verreweg de beste Bitcoin-korting van alle online modafinil-leveranciers die we tegenkomen.

U kunt ook profiteren van nog eens 10% korting door de kortingscode ” y10 ” in te voeren tijdens het afrekenen.

Site2.com verzending

Site2.com specificeert niet specifiek of ze rechtstreeks naar Nederland verzenden of niet.

Maar zelfs als ze niet rechtstreeks worden verzonden, kunt u nog steeds modafinil laten bezorgen door een doorstuurservice zoals Skypax te gebruiken .

Een doorstuurservice helpt de kansen te verkleinen dat functionarissen van de grensbewaking uw pakket scannen om modafinil te vinden. Ze zijn veel sceptischer over pakketten afkomstig uit plaatsen zoals India dan pakketten uit Groot-Brittannië.

Site2.com beschikt over ongelooflijk snelle en efficiënte verzendtijden voor modafinil, ongeveer 1 – 2 weken. Dit is ongelooflijk snel, omdat veel andere online verkopers 3 maanden kunnen duren.

Hoe u een doorstuurservice gebruikt

Een doorstuurservice is erg handig om modafinil te laten verzenden naar landen waar de verkoper niet naar verzendt (vanwege kostenredenen of verhoogde kansen dat hun pakketten aan de grens worden geconfisqueerd modafinil bestellen, waardoor het het bedrijf geld kost om het te vervangen).

Er zijn een aantal verschillende doorstuurservices die u kunt gebruiken, maar de beste die tot nu toe is gevonden, is een bedrijf met de naam Skypax .

Skypax is gebaseerd in Londen, Engeland. Na registratie (een eenmalige vergoeding van £ 12), zal het bedrijf u een verzendadres in Londen bezorgen.

Vervolgens kunt u uw modafinil laten verzenden naar dit adres, dat het bedrijf daar zal ontvangen, voordat het opnieuw wordt verpakt en naar uw adres in Nederland wordt verzonden.

Modafinil-pakketten hebben de grootste kans om in Europa aan te komen via het Verenigd Koninkrijk, en daarom zijn er veel modafinil-providers die op deze manier te werk gaan.

Eenmaal in het VK kan het pakket opnieuw worden verzonden – zo kan men verbergen dat het pakket oorspronkelijk uit India komt, zij hebben namelijk een andere wetgeving omtrent deze middelen. Dit verhoogt de kans dat het pakket uiteindelijk zijn eindbestemming bereikt.

Het biedt u de mogelijkheid om modafinil te bestellen in landen waar onlineverkopers normaal niet naar verzenden.

Modafinil in Nederland in 2019

Tips voor het kopen van Modafinil

Hoewel modafinil online kopen erg lijkt op het bestellen van andere producten, zijn er een paar dingen waar u op moet letten voordat u uw aankoop doet.

1. Gebruik Bitcoin om uw bestelling te betalen indien u die mogelijkheid heeft

De grote leveranciers van modafinil bieden kortingen aan wanneer u met Bitcoin betaalt. In veel gevallen zijn deze kortingen – Site2.com biedt een korting van 35% op de bestelling bij betaling met Bitcoin. Andere bedrijven zoals Site1.com bieden 20% korting.

Bitcoin heeft ook het extra voordeel, het zorgt namelijk voor beveiliging en anonimiteit, aangezien uw Bitcoin-accounts niet verbonden zijn met iets dat u persoonlijk identificeert.

Ga aan de slag met Bitcoin als u in Nederland woont.

2. Gebruik Prepaid-krediet kaarten als Bitcoin niet uw ding is

Hoewel deze stap niet helemaal nodig is, kiezen veel mensen die modafinil online bestellen ervoor om hun bestelling te betalen met een prepaid-krediet kaart voor een extra niveau van beveiliging en anonimiteit.

Modafinil in Nederland in 2019

3. Gebruik de aanbevolen modafinil-leveranciers

Er zijn veel slechte modafinil-leveranciers actief online. Van sommige van deze bedrijven is gemeld dat zij betalingen accepteren zonder modafinil te verzenden, terwijl anderen suikertabletten of andere stoffen verzenden en deze als modafinil labelen.

Dit is een direct gevolg van het legale grijze gebied waar deze industrie onder opereert.

Dat gezegd hebbende, er zijn enkele uitstekende modafinil-leveranciers, inclusief de twee die we hierboven hebben aanbevolen. Doe altijd onderzoek naar het bedrijf waar u uw hard verdiende geld naartoe stuurt.

Maakt Modafinil u high?

Er zijn geen casestudies in de wetenschappelijke literatuur van mensen met een high van modafinil.

Dat gezegd hebbende, er zijn online veel meldingen van mensen die high worden van modafinil – zoveel zelfs dat het moeilijk te ontkennen is dat dit kan gebeuren.

Als u bedenkt hoe modafinil werkt, geeft dit ons enkele aanwijzingen over hoe modafinil dit kan bereiken, vooral in dosissen die hoger liggen dan normaal aanbevolen.

Hoe Modafinil werkt

Modafinil bindt aan dezelfde receptoren in de hersenen als cocaïne [1], maar in veel mildere mate.

In één onderzoek heeft een groep apen die zijn getraind in het zelf toedienen van cocaïne, ook zelf modafinil toegediend,indien dit beschikbaar was voor hen.

Aangezien modafinil en cocaïne zich richten op sommige van dezelfde receptoren om hun effecten te produceren (dopamine-transporters), is het waarschijnlijk dat de twee geneesmiddelen vergelijkbare effecten hebben – althans op euforie.

Belangrijkste punten: Modafinil in Nederland

Modafinil is een populair noötropisch medicijn. Het wordt over de hele wereld gebruikt als een manier om de productiviteit te verhogen door het vergroten van het bewustzijn en het vertragen van het begin van vermoeidheid.

Modafinil is vooral goed in het helpen van gebruikers om diep in het onderwerp of project te graven waaraan ze werken en om gebruikers te helpen taken te voltooien die anders vervelend of saai zouden kunnen zijn.

Iedereen, van fabrieksarbeiders tot CEO’s van grote bedrijven, kan profiteren van de effecten van modafinil.

In Nederland, net als de rest van de EU, wordt modafinil vermeld als een gereguleerde stof, wat betekent dat de enige manier om het in een apotheek te kopen, is om een geldig doktersrecept te presenteren.

Er zijn tal van andere manieren om toegang te krijgen tot de medicatie via de hulp van een online verkoper zoals Site1.com of Site2.com.

We raden aan om zo mogelijk uw bestelling in Bitcoin te betalen om te profiteren van beschikbare kortingen van 20% – 35% op de totale kosten van uw bestelling. We raden u ook aan u aan te melden voor een doorstuurservice als een bepaalde fabrikant niet rechtstreeks naar uw Nederlandse adres verzendt.

 

 

9.0 10

VERY GOOD

Modafinil in Nederland (2019 Koop instructies)

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos optio cumque nihil impedit quo

1
DESIGN9.0
DEVELOPMENT9.0
WORDPRESS9.0

About The Author Modafinil Wiki

Wij zijn een team van Nederlandse bio-hackers, fitness- en gezondheidsfans die toegewijd zijn om u het laatste nieuws over nootropics en menselijke optimalisatie te bieden. De afgelopen 6 jaar hebben we deel uitgemaakt van de nootropische industrie in Nederland die miljoenen mensen helpt de cognitieve prestaties te verbeteren met behulp van Modafinil smart drugs en andere noötropica.

comments (0)