Modafinil is een populair middel voor cognitieve verbetering dat nuttig is om de concentratie en concentratie te verhogen en de hele dag door energie te geven.

Het medicijn wordt voorgeschreven voor de behandeling van slaapstoornissen zoals narcolepsie, slaapapneu of slaapstoornis bij de werknemer.

In Nederland wordt modafinil beschouwd als een receptgeneesmiddel. Dit betekent dat u het geneesmiddel niet bij uw plaatselijke Nederlandse apotheek kunt kopen.

Ondanks de status van het medicijn op recept, zijn er manieren om Modafinil zonder recept aan uw deur te laten leveren.

In deze gids zullen we benadrukken hoe Modafinil-wetten in Nederland werken en hoe u deze noötropica kunt leren kennen.

Modafinil in Nederland in 2019
Hier is hoe Modafinil-pillen die worden verkocht in Nederlandse apotheken eruit zien

Is het legaal om Modafinil in Nederland te kopen??

Als lid van de Europese Unie (EU) heeft Nederland zeer vergelijkbare drugswetgeving voor de rest van Europa.

Volgens het Europees Geneesmiddelenbureau heeft modafinil naar verluidt een duidelijk therapeutisch gebruik. Het bureau suggereert ook dat het medicijn alleen moet worden gebruikt bij de behandeling van narcolepsie, vanwege zorgen over bijwerkingen.

Modafinil kan enkele bijwerkingen veroorzaken, net als elk ander krachtig farmaceutisch medicijn.

Het is belangrijk op te merken dat deze bijwerkingen mild zijn en gemakkelijk kunnen worden beheerd (hierover later meer) .

Veel mensen in Nederland halen hun modafinil online om deze wetten te omzeilen.

Modafinil wordt online verkocht bij een aantal online retailers in landen zoals India, waar de wetgeving de verkoop van bepaalde geneesmiddelen niet beperkt.

Modafinil online bestellen in Nederland is eenvoudig. De overgrote meerderheid van de bestellingen arriveert zonder problemen op hun eindbestemming.

In sommige gevallen identificeren grensbewakingsfunctionarissen de inhoud van het pakket echter als modafinil. Ze kunnen dan het pakket in beslag nemen totdat een geldig recept wordt gepresenteerd om de zending vrij te geven.

Modafinil VS Armodafinil, wat is beter?

Waklert (armodafinil) heeft bijna identieke farmacologische effecten, omdat het dezelfde werkzame stof wordt, modafinil. De processen van hun metabolisme in het lichaam veroorzaken echter verschillen:

 • Armodafinil werkt zachter en minder lang. Dit kan erg handig zijn als de piek van je activiteit ‘s ochtends valt en je je niet alle 12 uur krachtig hoeft te voelen. Tegelijkertijd wordt armodafinil langzamer uitgescheiden, waardoor het in slaap vallen wordt voorkomen.
 • Armodafinil is van bijzonder belang voor de combinatie om de tolerantie te beperken. Modafinil en armodafinil moleculen met dezelfde samenstelling, maar spiegel ruimtelijke configuratie. Er werd opgemerkt dat de combinatie een positief effect heeft op de strijd tegen de verzwakking van de effecten die gepaard gaan met frequent gebruik.
 • Modafinil wordt niet gemetaboliseerd in de lever. Als u problemen heeft met dit orgaan, heeft Modalert misschien meer de voorkeur dan Waklert.

Als er geen recept wordt gegeven, wordt het pakket teruggestuurd naar de afzender of vernietigd.

Alle online leveranciers die we in de volgende sectie aanbevelen, maken deze mogelijkheid goed door gegarandeerde leveringen aan adressen in Nederland te bieden. Als uw pakket wordt geconfisqueerd, zal het bedrijf eenvoudigweg een andere identieke bestelling gratis opnieuw opsturen.

Het is uiterst zeldzaam dat twee pakketten aan de grens op een rij worden gestopt. 

Hoe Modafinil te krijgen als u in Nederland woont

Hoewel modafinil wordt beschouwd als een medicijn dat alleen op recept verkrijgbaar is, is het vrij eenvoudig om wat van deze krachtige nootropische verbinding te bemachtigen.

Er zijn twee belangrijke manieren om modafinil aan te schaffen als u in Nederland woont:

Modafinil in Nederland in 2019
Kopen Modafinil

Optie 1: een recept krijgen

Dit is de methode die de Nederlandse overheid hun burgers prefereert te gebruiken.

Modafinil wordt voorgeschreven door artsen voor de behandeling van slaapstoornissen zoals narcolepsie – een zeldzame neurologische aandoening waarbij sprake is van overmatige slaperigheid overdag. Het kan ook worden gebruikt om de bijwerkingen van andere medicijnen te compenseren of om vermoeidheid te bestrijden die wordt veroorzaakt door aandoeningen zoals multiple sclerose of chronisch vermoeidheidssyndroom.

Zodra u een recept heeft, moet u naar uw plaatselijke apotheek gaan en een paar tabletten pakken.

Het eerste probleem met deze methode is dat je eerst een goedgekeurde medische conditie moet hebben – als je dat niet doet, heb je gewoon pech en moet je optie # 2 proberen.

Het tweede probleem is dat de modafinil die in apotheken wordt verkocht vaak merknamen zijn – die duur zijn.

De meeste apotheken in Nederland verkopen de merknamen Modiodal of Provigil – dat kan zelfs 89% duurder zijn dan generieke online verkochte opties.

Om deze reden alleen al kiezen veel mensen in Nederland ervoor om hun modafinil online te kopen in plaats van in de winkel, zelfs als ze al een recept voor de medicatie hebben.

Optie 2: bestel hem online

Online modafinil bestellen is verreweg de goedkoopste optie als u in Nederland woont. Online bronnen vragen u ook zelden om een recept in te dienen voordat u een bestelling kunt plaatsen.

Deze bedrijven opereren in een juridisch grijs gebied – modafinil verkopen uit landen die de verkoop ervan niet beperken. Wanneer u Modafinil bestelt, wordt het bedrijf verzonden vanuit een distributiecentrum in een plaats als India, waar modafinil-drugswetten veel minder gecontroleerd worden.

Het ontvangen van pakketten in de e-mail is niet illegaal – de meesten die een grensbeambte kan doen als ze beperkte medicijnen vinden, houden ze vast tot een recept wordt verstrekt om de bestelling te laten vrijkomen.

Modafinil in Nederland in 2019
Modafinil pillen bestellen gid

Hier zijn enkele van onze favoriete online modafinil-leveranciers:

A) SITE.com

Site.com biedt een paar verschillende soorten generieke modafinil-tabletten aan hun Nederlandse klantenkring, waaronder:

 • Modalert 200 mg
 • Modvigil 200 mg
 • Vilafinil 200 mg
 • Artvigil 150 mg
 • Waklert 150 mg

Ze bieden zelfs een handig voorbeeldpakket om u te helpen beslissen met welke producten het gaat, als u nog niet de kans hebt gehad om ze allemaal eens te proberen.

Hoewel alle modafinil erg op elkaar lijken, vinden veel mensen dat ze een bijzondere voorkeur hebben boven de rest.

TABLE WITH PRICES

Koop Moda-kortingen

Een van de grootste voordelen van het online kopen van modafinil vanuit plaatsen als Buy Moda zijn extra kortingsopties.

Als u besluit om te betalen voor uw bestelling met Bitcoin, kunt u direct 20% korting krijgen op de totale kosten van uw bestelling. Dit is om de kosten die het bedrijf bespaart te compenseren door geen creditcardprocessor te hoeven gebruiken – die notoir hoge tarieven heeft voor farmaceutische verkopers.

Site.com zal ook 30 extra tablets bijschrijven voor elke bestelling ter waarde van meer dan $ 99 USD (87 €).

Koop Moda Shipping

Site.com wordt niet rechtstreeks naar Nederland verzonden, maar dit is geen probleem. De eenvoudigste manier om dit te doen is om een e-mail doorstuurservice gebaseerd op het Verenigd Koninkrijk te gebruiken en uw pakketten te laten omleiden naar uw Nederlandse adres (meer informatie over hoe dit later werkt).

B) SITE2.com

De volgende beste optie om modafinil online in Nederland te bestellen, is om Site2.com te gebruiken – een van de grootste bedrijven in de modafinil-ruimte.

Site2.com verkoopt dezelfde generieke modafinil-versies als Site1.com, met een paar toevoegingen:

 • Modalert 200 mg
 • Modvigil 200 mg
 • Artvigil 150 mg
 • Waklert 150 mg
 • Modafresh 200 mg *
 • Modaheal 200 mg *
 • Modafil MD *

* Aanvullende producten verkocht door Site2.com niet aangeboden door Site.com.

TABLE WITH PRICES

Site2.com-kortingen

Site2.com biedt een uitstekende korting bij betaling van uw bestelling met Bitcoin – 35% korting op de totale kosten van uw bestelling. Dit is verreweg de beste Bitcoin-korting van alle online modafinil-leveranciers die we tegenkomen.

U kunt ook profiteren van nog eens 10% korting door de kortingscode ” y10 ” in te voeren tijdens het afrekenen.

Site2.com verzending

Site2.com specificeert niet specifiek of ze rechtstreeks naar Nederland worden verzonden of niet.

Maar zelfs als ze niet rechtstreeks worden verzonden, kunt u nog steeds modafinil laten bezorgen door een e-mailforwardingservice zoals Skypax te gebruiken .

Een e-mailforwardingservice helpt de kansen te verkleinen dat grensbewakingsfunctionarissen uw pakket scannen om modafinil te vinden. Ze zijn veel sceptischer over pakketten afkomstig uit plaatsen zoals India dan pakketten voor Groot-Brittannië.

Site2.com beschikt over ongelooflijk snelle en efficiënte verzendtijden voor modafinil, ongeveer 1 – 2 weken. Dit is ongelooflijk snel, omdat veel andere online verkopers 3 maanden kunnen duren.

Hoe u een e-mail doorstuurservice gebruikt

Mail-forwardingservices zijn erg handig om modafinil te laten verzenden naar landen waar de verkoper niet naar verzendt (vanwege kostenredenen of verhoogde kansen dat hun pakketten aan de grens worden geconfisqueerd, waardoor het bedrijf geld kost om het te vervangen).

Er zijn een aantal verschillende e-mailforwardingservices die u kunt gebruiken, maar de beste die tot nu toe is gevonden, is een bedrijf met de naam Skypax .

Skypax is gebaseerd op Londen, Engeland. Na registratie (een eenmalige vergoeding van £ 12), zal het bedrijf u een verzendadres in Londen bezorgen.

Vervolgens kunt u uw modafinil laten tonen naar dit adres, dat het bedrijf zal ontvangen, voordat het opnieuw wordt verpakt en naar uw adres in Nederland.

Modafinil-pakketten hebben de grootste kans om in Europa te komen via het Verenigd Koninkrijk, en daarom zijn er veel modafinil-providers die om deze reden opereren.

Eenmaal in het VK kan het pakket opnieuw worden verzonden – het verbergen van het feit dat het pakket oorspronkelijk afkomstig was uit India van een ander land met weinig voorschriften voor geneesmiddelen. This increase of the opportunities that that the package without problems the limit komt.

Het biedt u de mogelijkheid om modafinil te bestellen in landen waar onlineverkopers normaal niet naar verzenden.

Modafinil in Nederland in 2019

Tips voor het kopen van Modafinil

Hoewel modafinil online kopen erg lijkt op het bestellen van andere producten, zijn er een paar dingen waar u op moet letten voordat u uw aankoop doet.

1. Gebruik Bitcoin om indien mogelijk voor uw bestelling te betalen

De grote modafinil-suppliers met kortingen en Bitcoin betaalt. In veel gevallen zijn deze kortingen – Site2.com biedt een korting van 35% op de bestelling bij betaling met Bitcoin. Andere bedrijven zoals Site1.com bieden 20% korting.

Bitcoin heeft ook het extra voordeel dat een een en meerdere voordelen biedt voor beveiliging en anonimiteit, uw Bitcoin-accounts niet verbonden zijn met iets dat u persoonlijk identificeert.

Ga aan de slag met Bitcoin als u in Nederland woont.

2. Gebruik Prepaid-creditcards zoals Bitcoin niet uw ding is

Hoewel deze stap niet helemaal nodig is, kiezen veel mensen die modafinil online bestellen ervoor om hun bestelling te betalen met een prepaid-creditcard voor een extra niveau van beveiliging en anonimiteit.

Modafinil in Nederland in 2019

3. Houd u aan aanbevolen modafinil-leveranciers

Er zijn veel slechte modafinil-leveranciers actief in de online ruimte. Van sommige van deze bedrijven is gemeld dat zij betalingen accepteren zonder modafinil te verzenden, terwijl anderen suikertabletten of andere stoffen verzenden en deze als modafinil labelen.

Dit is een direct gevolg van het legale grijze gebied waar deze industrie onder opereert.

Dat gezegd hebbende, er zijn enkele uitstekende modafinil-leveranciers die er zijn, inclusief de twee die we hierboven hebben aanbevolen. Doe altijd je onderzoek naar het bedrijf waar je je hard verdiende geld naartoe stuurt.

Maakt Modafinil je high?

Er zijn geen casestudies in de wetenschappelijke literatuur van mensen met een high van modafinil.

Dat gezegd hebbende, er zijn online veel meldingen van mensen die high zijn van modafinil – zoveel zelfs dat het moeilijk te ontkennen is dat dit kan gebeuren.

Als u bedenkt hoe modafinil werkt, geeft dit ons enkele aanwijzingen over hoe modafinil dit kan bereiken, vooral in hogere dan normale doses.

Hoe Modafinil werkt

Modafinil bindt aan dezelfde receptoren in de hersenen als cocaïne [1], maar in veel mildere mate.

In één onderzoek heeft een groep apen die zijn getraind in het zelf toedienen van cocaïne, ook zelf toegediend modafinil indien beschikbaar voor hen.

Aangezien modafinil en cocaïne zich richten op sommige van dezelfde receptoren om hun effecten te produceren (dopamine-transporters), is het waarschijnlijk dat de twee geneesmiddelen vergelijkbare effecten hebben – althans op euforie.

Key Takeaways: Modafinil in Nederland

Modafinil is een populair noötropisch medicijn. Het wordt over de hele wereld gebruikt als een manier om de productiviteit te verhogen door het vergroten van het bewustzijn en het vertragen van het begin van vermoeidheid.

Modafinil is vooral goed in het helpen van gebruikers om diep in het onderwerp of project te graven waaraan ze werken en om gebruikers te helpen taken te voltooien die anders vervelend of saai zouden kunnen zijn.

Iedereen, van fabrieksarbeiders tot CEO’s van grote bedrijven, kan profiteren van de effecten van modafinil.

In Nederland, net als de rest van de EU, wordt modafinil vermeld als een gereguleerde stof, wat betekent dat de enige manier om het in een winkel te kopen, is om een geldig doktersrecept te presenteren.

Er zijn tal van andere manieren om toegang te krijgen tot de medicatie via de hulp van een online verkoper zoals Site1.com of Site2.com.

We raden aan om zo mogelijk uw bestelling in Bitcoin te betalen om te profiteren van beschikbare kortingen van 20% – 35% op de totale kosten van uw bestelling. We raden u ook aan u aan te melden voor een e-maildoorstuurservice als een bepaalde fabrikant niet rechtstreeks naar uw Nederlandse adres verzendt.

9.0 10

VERY GOOD

Modafinil in Nederland (2019 Koop instructies)

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos optio cumque nihil impedit quo

1
DESIGN9.0
DEVELOPMENT9.0
WORDPRESS9.0

About The Author Modafinil Wiki

Wij zijn een team van Nederlandse bio-hackers, fitness- en gezondheidsfans die toegewijd zijn om u het laatste nieuws over nootropics en menselijke optimalisatie te bieden. De afgelopen 6 jaar hebben we deel uitgemaakt van de nootropische industrie in Nederland die miljoenen mensen helpt de cognitieve prestaties te verbeteren met behulp van Modafinil smart drugs en andere noötropica.

comments (0)