Last Updated on

Productief zijn is moeilijk.

De meesten van ons zijn er natuurlijk niet goed in. Recente rapporten suggereren zelfs dat we slechts ongeveer 3 uur productief zijn op een normale werkdag van 8 uur.

Dat betekent dat in een 40-urige werkweek slechts 15 uur productief wordt besteed.

Als je voor meerdere examens studeert of een strakke deadline op je werk wilt halen bovenop alle andere verantwoordelijkheden die je in je leven hebt, zul je meer dan 3 productieve uren uit je dag moeten halen.

Modafinil biedt een unieke oplossing voor dit probleem.

Het is geclassificeerd als  stimulerend  en  eugeroïsch –  wat betekent dat het ons wakker houdt en helpt ons ons te concentreren op de taak die voorhanden is.

Modafinil is een buitengewoon handig hulpmiddel om ons meerdere uren per keer in een productieve mentale toestand te dwingen. 

Voor de duur van 12-18 uur kan het ons in een absolute machine veranderen.

We concentreren ons aandachtig op ons werk, worden immuun voor afleidingen en blijven enkele uren langer wakker en alert dan de gemiddelde werkdag biedt.

Hier zullen we de beste manieren bespreken om modafinil online te krijgen en de populairste leveranciers in Nederland in 2019 te bekijken

Wie is de beste Modafinil-verkoper in Nederland in 2019

Allereerst, waarom Modafinil online kopen?

Modafinil is een voorgeschreven medicijn, gebruikt voor de behandeling van ADD / ADHD en narcolepsie. In tegenstelling tot andere medicijnen in zijn klasse, is het geen amfetamine en daarom mist het veel van de negatieve bijwerkingen die geassocieerd zijn met het gebruik van amfetamine.

Modafinil is een populaire cognitieve prestatiebevorderende medicatie. Studenten, ondernemers, bedrijfseigenaren en creatieven kunnen allemaal profiteren van het gebruik van modafinil om de productiviteit te verhogen.

In de meeste delen van de wereld vereist modafinil een recept om te kopen.

Dit betekent dat u alleen modafinil kopen zonder recept, die meestal de merknaamversie van het medicijn Provigil® verkopen.

Deze merknaamversies kunnen erg prijzig zijn en kosten klanten 300 tot 1200 dollar per maand voor een recept.

Generieke versies van het medicijn bieden identieke chemicaliën, tegen een fractie van de kosten.

Mensen met een doktersrecept voor deze medicijnen kiezen er vaak voor om ze online te kopen om deze kosten drastisch te verlagen. De kosten van een maandlevering van Modalert liggen bijvoorbeeld tussen $ 10 en $ 20.

De meeste online bronnen voor modafinil verkopen de generieke versies van modafinil en de zustercomponent armodafinil.

Welke generieke versies zijn beschikbaar op de Nederlandse markt?

De fabrikant van de merknaam modafinil (Provigil) is het in de VS gevestigde Cephalon Inc.

Generieke versies omvatten  Modalert  van Sun Pharmaceuticals  en  Modvigil van Hab Pharmaceuticals.

Er zijn ook twee generieke generieke geneesmiddelen, waaronder  Waklert  by Sun Pharmaceuticals en  Artvigil  van HAB Pharmaceuticals .

Al deze medicijnen zijn bijna identiek, maar de generieke versies worden tegen veel lagere kosten verkocht.

TABLE WITH PRICES

Beoordelingscriteria

Het kan heel moeilijk zijn om een ​​goede modafinil-leverancier te vinden – geloof me, ik heb veel verschillende leveranciers uitgeprobeerd en de meeste tijd was ik behoorlijk stil.

Dit is de reden waarom ik begon met het documenteren en beoordelen van leveranciers voor eigen gebruik. Hier zal ik mijn top drie schetsen en precies bespreken waarom ze boven de rest van de menigte uitsteken.

Laten we bespreken hoe ik elke sectie heb beoordeeld.

A) Klantenservice

Een van de grootste problemen die ik heb ondervonden, is dat de klantenservice in deze branche niet onderdoet voor andere industriestandaarden.

Meestal zijn er geen problemen met de bestelling, maar in sommige gevallen is er een probleem bij de grens of komt het pakket niet op tijd aan. In het geval dat zich een probleem voordoet, is het van cruciaal belang dat we contact opnemen met het bedrijf door het pakket te verzenden om een ​​oplossing uit te werken.

Dit was een belangrijke factor voor het bepalen van de kwaliteit van elke leverancier.

B) Prijs / waarde

In de volgende sectie wordt de prijs van de producten onderzocht. Er zijn te veel online verkopers die hun modafinil verkopen tegen hogere prijzen dan gemiddeld, maar bieden geen toegevoegde waarde voor deze prijsstijging. Anderen verkopen modafinil met korting, maar de geleverde producten zijn ofwel verlopen, inactief of kort op een paar pillen.

Dit is onaanvaardbaar, daarom heb ik besloten om de prijs / waarde die elk bedrijf te bieden heeft, op te nemen.

Een lage score duidt hier op een slechte waarde voor het geld, terwijl een waardering van 5/5 een uitstekende waarde aangeeft.

C) Kortingen

Een van de grootste kosten die een modafinil-leverancier heeft, zijn de verwerkingskosten voor creditcards. Dit is omdat de meeste internationale creditcardprocessors beduidend hogere tarieven aan farmaceutische verkopers laden. Dit komt door het grote risico van chargebacks en retouren in de industrie.

Er is een eenvoudige oplossing hiervoor – betaling met cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum. Voor deze vormen van elektronisch geld is geen bank of betalingsverwerker vereist om te werken en directe, lage transacties over de grenzen heen te verzenden.

Bij betaling met Bitcoin, zal de modafinil-leverancier een groot deel van de verkoop opslaan door niet door de creditcard-processor te hoeven gaan. Sommige modafinil-leveranciers zullen deze besparingen overdragen aan de klant, terwijl anderen het verschil als winst behouden.

Sommige leveranciers bieden ook andere kortingen om terugkerende klanten te belonen, of via een doorverwijs-een-vriend-programma.

Een 5/5 rating in deze sectie zou een korting van 25% of meer met zich meebrengen wanneer u betaalt met cryptocurrency of andere kortingsopties. Dit wordt beschouwd als de gouden standaard voor de industrie.

D) Klantenbeoordelingen

Mensen beoordelen altijd de producten die ze kopen, je hoeft alleen maar te weten waar je moet kijken.

In de modafinil-ruimte praten veel mensen over hun ervaringen op forums zoals reddit- of Longecity-forums. Ik heb de vrijheid genomen om door deze forums te bladeren om een ​​algemene consensus te krijgen over een bepaalde leverancier om samen te vatten hoe ze worden waargenomen door de algehele gemeenschap van modafinil-gebruikers.

Een 5/5 rating betekent dat de leverancier weinig tot geen slechte recensies en veel lovende 5-sterrenrecensies heeft onder hun gebruikers.

E) Productassortiment

Dit gedeelte belicht de diversiteit van de producten die worden vervoerd. Sommige leveranciers van modafinil zullen andere verwante producten zoals Piracetam of andere noötropica aanbieden, en anderen zullen slechts één of twee producten hebben.

Een 5/5 beoordeling omvat elk bedrijf dat de standaard vier modafinilproducten (Modalert, Modvigil, Waklert en Artvigil) omvat, plus ten minste één ander product zoals Noopept of Piracetam.

F) Gebruikerservaring

In dit gedeelte wordt beschreven hoe eenvoudig de gebruikerservaring van de leverancier is. Hoe gemakkelijk is het om naar de website te gaan, de gewenste producten te vinden, opt in of uit kortingen en door te gaan met betalingen.

Sommige leveranciers in deze ruimte maken gebruik van gecompliceerde en moeilijk te navigeren productpagina’s, trage verwerking van betalingen of gebruik spam-achtige verkooptactieken zoals pop-ups of spam-berichten via e-mail.

Een score van 5/5 voor deze sectie betekent dat de website van de leverancier eenvoudig en gemakkelijk te navigeren is en dat de betalingsportal veilig is en meerdere betaalmethoden biedt, waaronder creditcards.

Samenvatting van beoordelingscriteria voor Modafinil-leveranciers

1/52/53/54/55/5
KlantenserviceKlantenservicemedewerkers hebben ondanks meerdere pogingen geen e-mail of telefoontje beantwoord.Klantenservice was traag en nutteloos.De klantenservice reageerde vertraagd en bood wat probleemoplossende ondersteuning.Klantenservicemedewerkers waren snel en effectief in het oplossen van problemen met de bestelling.Klantenservice reageerde binnen 24 uur en ging boven en buiten om te helpen met eventuele problemen of klachten.
PrijswaardeDe kosten per tablet liggen ruim boven de gemiddelde prijs per pil. Zeer slechte waarde voor geleverde producten.Prijs per pil is gemiddeld.Geen extra kostenbesparingen beschikbaar. Lage waarde.Prijs per pil is gemiddeld, maar leverancier biedt extra kostenbesparingen, zoals gratis verzending of kortingsopties.Gemiddelde waarde.Prijs per pil is onder het gemiddelde, maar er zijn geen extra kostenbesparingen inbegrepen. Boven gemiddelde waarde.De kostprijs is lager dan het gemiddelde, en kortingen of extra kostenbesparingen zijn beschikbaar. Hoge waarde.
KortingenGeen korting aangeboden.Kortingen van minder dan 5% beschikbaar.Kortingen tussen 10% en 15% beschikbaar.Kortingen tussen 15% en 25% beschikbaar.Kortingen van meer dan 25% zijn beschikbaar.
klanten-reviewsDe verkoper heeft talloze slechte recensies van eerdere klanten. Slechte klantenloyaliteit.Geen klantrecensies online geplaatst.De leverancier heeft een gelijkmatige mix van goede recensies en slechte recensies online.Gemiddelde klantentrouw.De verkoper heeft meestal goede beoordelingen van eerdere klanten, maar een aantal slechte recensies.Bovengemiddelde klantentrouw.De leverancier heeft een overweldigend positieve beoordelingsgeschiedenis en uitstekende klantenloyaliteit.
ProductaanbodSlechts één product beschikbaar.Er zijn twee modafinil-producten beschikbaar.Er zijn drie modafinil-producten beschikbaar.Alle vier standaard generieke modafinil-producten beschikbaar.Alle vier standaard generieke modafinil-producten beschikbaar plus andere gerelateerde producten.
GebruikerservaringDe website is moeilijk te navigeren en betalingsopties zijn verwarrend of spammen.Website- of betalingsopties zijn verwarrend. Geen creditcardbetalingsoptie.Website- of betalingsopties zijn verwarrend. Biedt creditcardbetalingsoptie.De website is gemakkelijk te navigeren en betalingsportals zijn snel en efficiënt. Geen creditcardbetalingsoptie.De website is gemakkelijk te navigeren en betalingsportals zijn snel en efficiënt. Biedt creditcardbetalingsoptie.

1. Afinil Express

Toen  ModafinilCat de  winkel sloot, had de modafinil-gemeenschap een enorm verlies.

Dit was een van de meest populaire bronnen voor modafinil in de buurt. Het had een ongelooflijk sterke klantentrouw en werkte hard om de weg vrij te maken in de rest van de modafinil-ruimte.

Er waren slechts twee alternatieven die ModafinilCat aan hun trouwe klantenkring aanbeval; Afinil Express en DuckDose  (update UPDATE: DuckDose is sindsdien gesloten) .

Een aanbeveling van ModafinilCat is enorm. Een bedrijf dat de klanttevredenheid zo hoog heeft geplaatst, zou niets dan het beste aan zijn trouwe klantenkring aanbevelen, zelfs bij de afsluiting.

Deze aanbeveling van ModafinilCat aan zijn trouwe klanten zegt veel over de reputatie die Afinil Express zelf heeft verdiend.

Afinil Express Review Samenvatting

Beoordeling
Algemene beoordeling4,5 / 5
Prijs punt4/5 De
kosten van Modafinil bedragen slechts $ 0,56.
De kostprijs van Armodafinil is slechts $ 0,70
Kortingen5/5
Details :
Bitcoin betalingen (20%)
Terugkerende klanten (10%)
Totaal: 30%
klanten-reviews5/5
Details :
Het was moeilijk om online reviews te vinden over dit merk.
Productaanbod4/5
Details :
Modafinil
Modalert
Artvigil
Waklert
Gebruikerservaring5/5
Details :
De website is ongelooflijk gemakkelijk te navigeren en het betalingsportaal bevat zowel Bitcoin- als creditcardbetalingen.
PICTURE FROM SHOP

A) Afinil Express: prijs

Afinil Express biedt gemiddelde prijzen voor hun producten.

De kosten per pil voor modafinil bedragen $ 0,80- $ 2,80.

Voor armodafinil variëren de kosten van $ 0,92- $ 2,95.

De variabiliteit in prijs is afhankelijk van de grootte van de bestelling. U kunt elk product in hoeveelheden van 20, 50, 100, 200 en 300 krijgen. Hoe meer u per keer koopt, hoe goedkoper de kosten per pil worden.

Dit zijn zeer standaardprijzen voor de industrie. Sommige bedrijven verkopen het voor een paar cent meer of een paar cent minder.

Waar het bestellen van Afinil Express dit goedmaakt, is echter in kortingsopties en hun verzendbeleid.

B) Afinil Express: Kortingen

Afinil Express biedt twee genereuze kortingsopties:

1. Terugkerende klantenkortingen

De tweede korting die ze aanbieden is gericht op terugkerende klanten.

Het enige dat u hoeft te doen om het toe te passen, is uw laatste factuurnummer invoeren bij het afrekenen om 10% korting op uw bestelling te ontvangen.

Deze korting kan worden toegepast bovenop Bitcoin-kortingen, voor een totale besparing van 30%.

Door deze kortingen zijn hun prijzen ver beneden het gemiddelde voor de branche.

2. Betaling met Bitcoin (of andere Altcoins)

Voor degenen die niet weten, Bitcoin is een digitale valuta. Het is een winkel met waarde die geavanceerde softwareprogramma’s gebruikt om de behoefte aan centrale banken te elimineren. Mensen gebruiken het steeds vaker voor aankopen online en persoonlijk als de technologie zich ontwikkelt.

Afinil Express biedt 20% korting op de totale bestelling bij betaling met Bitcoin of andere cryptocurrencies.

Momenteel accepteert Afinil Express de volgende cryptocurrencies:

 • Bitcoin  (BTC)
 • Ethereum  (ETH)
 • Litecoin  (LTC)
 • Dash  (DASH)
 • Ripple  (XRP)
 • Valuta  (XMR)
 • Zcash  (ZEC)
 • DOGEcoin  (DOGE)
 • Ethereum  Classic  (ETC)
 • Verge  (XVG)
 • NEMcoin  (WATCH)

Betalen met cryptocurrency brengt de prijsklassen omlaag naar $ 0,64- $ 2,24 voor elke modafinil-tablet en $ 0,72- $ 2,36 voor elke armodafinil-tablet.

Leer hoe u Bitcoin kunt kopen en gebruiken.

Totale prijsverschillen met kortingen

(Prijzen gebaseerd op bestellingen van 300 tabletten)

KortingModalertNodvigilWaklertArtvigil
Geen$ 0.98$ 0.80$ 1,00$ 0.92
Terugkerende klant (10%)$ 0.88$ 0.72$ 0.90$ 0.83
Bitcoin (10%)$ 0.78$ 0.64$ 0.80$ 0,74
Beide kortingen gecombineerd (30%)$ 0.68$ 0.56$ 0.70$ 0.64

Totale besparingen met kortingen

(Prijzen gebaseerd op bestellingen van 300 tabletten)

KortingModalertNodvigilWaklertArtvigil
Geen– $ 0.00– $ 0.00– $ 0.00– $ 0.00
Terugkerende klant (10%)– $ 29.40– $ 24.00– $ 30.00– $ 27.50
Bitcoin (20%)– $ 58.80– $ 48.00– $ 60.00– $ 55.00
Beide kortingen gecombineerd (30%)– $ 88.20– $ 72.00– $ 90.00– $ 82.50

C) Afinil Express: klantbeoordelingen

Het is moeilijk om een ​​slechte recensie over dit bedrijf te vinden. De meeste klachten komen van pakketten die aan de grens worden gepakt. Dit probleem is gemakkelijk op te lossen, omdat Afinil Express een leveringsgarantie biedt. Ze zullen de bestelling opnieuw verzenden zoals deze was.

Niemand kan voorkomen dat de grensbeveiliging in een pakket kijkt, maar dit is buitengewoon zeldzaam en er zijn dingen die gedaan kunnen worden om de kans dat dit gebeurt te minimaliseren.

Het komt zelden voor dat twee pakketten twee keer achter elkaar aan de grens worden gestopt. De overgrote meerderheid van de bestellingen komt op tijd voor de deur van de klant.

D) Afinil Express: assortiment

Afinil Express biedt de vier belangrijkste generieke opties van modafinil en armodafinil. Ze verkopen geen andere noötropica of andere generieke opties (zoals Modawake, R-Modawake of Modafil MD).

Producten aangeboden door Afinil Express:

Modafinil of ArmodafinilFabrikantLink naar kopen
ModalertmodafinilSun PharmaKoop nu
NodvigilmodafinilHAB PharmaKoop nu
WaklertarmodafinilSun PharmaKoop nu
ArtvigilarmodafinilHAB PharmaKoop nu

E) Afinil Express: gebruikerservaring

De gebruikerservaring op de website van Afinil Express is logisch en gemakkelijk te navigeren. Precies op hun homepage hebben ze een selector die alle producten die ze bevatten bevat, met duidelijk aangegeven prijzen, afhankelijk van het aantal bestelde tablets.

Bij het afrekenen maken ze het eenvoudig om couponcodes, kortingen en betalingsopties te selecteren, inclusief creditcards (wat niet algemeen wordt geaccepteerd voor online verkoop van farmaceutische producten).

Ze hebben de gebruikerservaring in de modafinil-ruimte echt onder de knie.

Een opmerking over verzending met Afinil Express

Een van de grootste voordelen van Afinil Express ten opzichte van andere leveranciers is dat ze gratis internationale routen naar de meeste landen aanbieden.

Vanwege de strenge importbepalingen in sommige landen, zal Afinil Express niet rechtstreeks naar sommige landen worden verzonden. Voor deze landen moet een e-maildoorstuurservice worden gebruikt vanuit een buurland om het pakket bij u in de buurt te krijgen.

De landen waarnaar Afinil Express niet stuurt, bevatten:

OostenrijkFrankrijkMexicoSlovenië
BelgiëDuitslandNieuw ZeelandZuid-Afrika
BraziliëGriekenlandNoorwegenSpanje
CanadaHongarijePakistanZweden
ChinaIJslandPolenTaiwan
KroatiëIndonesiëPortugalNederland
CyprusIerlandRoemeniëDe Filipijnen
Tsjechische RepubliekIsraëlDe Verenigde Arabische Emiraten
DenemarkenItaliëSaoedi-Arabië
EstlandLitouwenServië
FinlandLuxemburgSlowakije

Het bedrijf is zich terdege bewust van de problemen bij het verzenden van modafinil naar het buitenland (zij het zelden). Om de best mogelijk klantenservice voor hun klanten te garanderen, garanderen ze de levering aan u deur.

Als het eerste pakket niet arriveert, sturen ze een tweede gratis pakket. Ze gebruiken ook een aantal verpakkings- en factureringstechnieken om de kans op inspectie door grensbewakingsagenten te verkleinen.

De voor- en nadelen van Afinil Express

Voors:nadelen:
Uitstekende klantenserviceGratis internationale verzending gevolgd • Accepteert meerdere vormen van betalingen Gegarandeerde levering Biedt meerdere kortingenGemiddelde prijzenWij verzenden niet rechtstreeks naar bepaalde landen

2. DuckDose

2019 Update:  DuckDose is onlangs afgesloten. Afinil Express is nu onze belangrijkste bron voor het online kopen van modafinil.

De online Modafinil-leverancier DuckDose is een leider in de internationale Modafinil-markt.

Ze waren een van de eerste bedrijven ter wereld die goedkope online Provigil-tabletten met korting gingen verkopen.

Voorafgaand aan de introductie van DuckDose moest iedereen die modafinil wilde kopen, er een recept voor hebben – en volledige prijs betalen voor merknaam Provigil – of het op de zwarte markt kopen. Modafinil kopen op straat is buitengewoon gevaarlijk en wordt niet aanbevolen. Veel dealers verkopen gevaarlijke en verslavende drugs als modafinil om hun klanten verslaafd te krijgen.

DuckDose stapte in en bood legitieme, farmaceutische, moda-gecertificeerde modafinil aan zonder dat een recept nodig was.

DuckDose Review samenvatting

Algemene beoordeling4/5
Prijs punt4/5
Details : Modafinil-kosten zijn slechts $ 0,70. De kosten van Armodafinil bedragen slechts $ 0,90
Kortingen2/5
Details : alleen bulkorderkortingen.
klanten-reviews5/5
Details : Het was moeilijk om iets anders te vinden dan online reviews te geven over dit merk.
Productaanbod4/5
Details : Modafinil Modalert Artvigil Waklert
Gebruikerservaring4/5
Details : 10 jaar geleden een gebruikerservaring voor zijn tijd, maar nu enigszins verouderd. Het betalingsportaal accepteert alleen Bitcoin.
PICTURE FROM SHOP

Hoe werkt DuckDose?

Hoe kan DuckDose receptvrij modafinil zonder recept verkopen?

Het is makkelijk…

DuckDose en de meeste andere Modafinil-verkopers die daarop volgden, distribueren hun modafinil uit India, waar het volledig legaal is om modafinil te verkopen zonder dat een recept nodig is. Het is ook de thuisbasis van de twee belangrijkste generieke modafinil-leveranciers – HAB Pharma en Sun Pharma.

Modafinil-bestellingen vanuit India verzenden maakt de bewerking volledig legaal. Het ergste dat zal gebeuren, is dat uw bestelling aan de grens wordt gemarkeerd, in afwachting van het indienen van een recept. Als u geen recept heeft, hoeft u alleen maar contact op te nemen met de klantenservice van DuckDose en zij zullen u een identieke bestelling sturen.

DuckDose is geliefd bij de modafinil-gemeenschap en wordt beschouwd als een van de beste leveranciers in deze ruimte.

A) DuckDose: klantenservice

DuckDose staat bekend om hun klantenservice. Men denkt dat ze de toon hebben gezet voor het grootste deel van de industrie. Hun moderators reageren vaak op opmerkingen en discussies in hun online forum en reageren snel op eventuele problemen.

B) DuckDose: prijs / waarde

DuckDose biedt gemiddelde prijzen voor hun modafinil-producten. Bulk kortingen zijn beschikbaar voor grotere bestellingen.

C) DuckDose: Kortingen

In tegenstelling tot veel van de andere leveranciers in deze ruimte, biedt DuckDose geen kortingen die verder gaan dan hun kortingen voor bulkorders.

D) DuckDose: klantrecensies

Dit is een gebied waar DuckDose boven het peloton uitsteekt. Ze hebben een volledige subreddit opgedragen aan hun klantenbestand. Mensen houden van de eigenzinnige aard van de website, bedekt met eenden en levendige kleuren. Het heeft karakter als verkoper, uitstekende producten, eersteklas klantenservice en een innovatief forum dat zich richt op het leveren van advies en informatie van hoge waarde aan hun klanten.

E) DuckDose: assortiment

DuckDose biedt de standaard generieke modafinil-producten:

 • Modalert
 • Nodvigil
 • Waklert
 • Artvigil

F) DuckDose: gebruikerservaring

De gebruikerservaring met DuckDose is acceptabel, maar zou enkele upgrades kunnen gebruiken. Sommige pagina’s bevatten kleine tekst en het lijkt gemaakt te zijn met oudere generaties CSS en HTML.

Hun betalingsportaal is gemakkelijk te navigeren, maar accepteert op dit moment geen creditcards.

De voor- en nadelen van DuckDose

Voors:nadelen:
De website is niet zo gebruiksvriendelijk als andere optiesVeteranen in de modafinil-ruimteGroot online educatief forumMultiple generieke opties van modafinilUpdate: niet langer in bedrijf Prijs is duurder dan nieuwere websites

3. ModUp

2019 Update:  ModUp is onlangs afgesloten. Afinil Express is nu onze nummer één aanbevolen bron voor het online kopen van modafinil.

ModUp staat vooral bekend om hun uitmuntende klantenservice.

Ze reageren binnen een dag op e-mails van klanten of support tickets en zijn zeer behulpzaam. Dit is een schril contrast met de gemiddelde modafinil-leverancier in deze ruimte, die weken kan duren om een ​​geschikt antwoord op een vraag of probleem te krijgen.

ModUp heeft ook een grote, bloeiende gemeenschap gevonden op hun online forums. Hier hebben modafinil-gebruikers en nootropics-liefhebbers de mogelijkheid om informatie te delen en te praten over alle dingen die modafinil zijn.

Dit is een geweldige bron voor informatie over modafinil en andere noötropica onder zowel nieuwe als ervaren gebruikers.

Samenvatting ModUp Review

Beoordeling
Algemene beoordeling4/5
Prijs punt3/5
Details : Gemiddelde prijzen op Modalert, zelfs met een royale korting.
Kortingen5/5
Details : Bulkorderkortingen en een Bitcoin-korting van 33%.
klanten-reviews4/5
Details : deze leverancier heeft uitstekende recensies, maar er zijn een paar mensen boos op de slechte productselectie en de langzame leveringstijden.
Productaanbod4/5
Details: alleen Modalert
Gebruikerservaring3/5
Details : Afgezien van de spamming van de website met pop-ups en advertenties, is het eenvoudig om te navigeren en is de betalingsportal snel en veilig. Geen creditcards geaccepteerd.

A) ModUp: klantenservice

ModUp heeft een uitstekende klantenservice. Alle drie de leveranciers die in dit artikel worden besproken, vallen hier op, maar het is belangrijk om na te gaan hoe dit uitzonderingen zijn voor de sector als geheel.

De grootste klacht online over verschillende modafinil-leveranciers is hun vreselijke standaard voor klantenservice. E-mails en klachten blijven onbeantwoord, orderbevestigingen of beloofde volginformatie komen niet aan en bestellingen worden vaak nooit weergegeven of verschijnen 3 maanden na de beloofde leverdatum.

ModUp is toonaangevend op het gebied van klantenservice voor de modafinil-industrie, met snelle reactietijden en bekwaam personeel aan de andere kant.

Twee duimen omhoog voor de vertegenwoordigers van ModUp-klantenservice.

B) ModUp: prijs / waarde

ModUp staat niet bekend om hun prijzen.

Ze verkopen slechts één product en hebben een royale 33% Bitcoin-korting (meer hierover hieronder). Desondanks zijn hun producten nog steeds ongeveer de gemiddelde prijs in vergelijking met andere leveranciers, zo niet iets boven het gemiddelde.

Ze brengen ook verzendkosten in rekening en voegen extra kosten toe tijdens het afrekenen.

C) ModUp: Kortingen

ModUp biedt de beste Bitcoin-betalingskorting die ik tot nu toe heb gezien. Ze bieden maar liefst 33% voor iedereen die betaalt met Bitcoin! Dat is ruim boven de industrienorm, maar vanwege hun hogere prijzen en transportkosten is deze korting overbodig.

U kunt verwachten te betalen over het gemiddelde gangbare tarief voor Modalert bij het kopen van ModUp.

D) ModUp: klantrecensies

Over het algemeen heeft ModUp uitstekende klantrecensies. Mensen zijn onder de indruk van hun snelle levering en e-mail responstijden.

Er zijn echter enkele negatieve recensies, waarbij mensen hun kleine assortiment (slechts één product) aanvallen en sommige mensen klagen over trage leveringstijden. We hebben de indruk dat mensen die een langzame levertijd ervaren dit mogelijk ervaren als gevolg van de grensbeveiliging, meer dan het bedrijf zelf. Dit komt omdat er veel meer recensies zijn over hoe snel ze de bestelling in de e-mail hebben ontvangen nadat ze deze hebben besteld.

Over het algemeen kunt u verwachten dat uw pakket binnen 7-15 dagen na bestelling van ModUp wordt ontvangen.

E) ModUp: assortiment

Een van de grootste nadelen van ModUp is dat ze maar één product te koop hebben – Modalert.

Dit is geen dealbreaker voor ons, omdat Modalert een uitstekend generiek product is en vrijwel dezelfde effecten biedt als de merknaamopties zoals Provigil. Er zijn echter enkele subtiele verschillen tussen alle generieke opties die momenteel op de markt zijn. Er is nog een groter verschil tussen Modalert en armodafinil-producten zoals Artvigil en Waklert.

Zonder de optie om deze andere formulieren te testen, kan het klantenbestand van ModUp hun modafinil niet zo nauwgezet in kunnen checken als bij bestellen van andere websites die al deze producten verkopen.

Modafinil reageert anders in iedereen, dus het is aan te raden verschillende producten uit te proberen om te vinden wat het beste bij het individu past. Om dit te doen, moet u zowel andere leveranciers als ModUp gebruiken.

Dit is mijn grootste klacht over ModUp.

F) ModUp: gebruikerservaring

ModUp krijgt 4/5 voor gebruikerservaring. Hun website is eenvoudig te gebruiken, maar ik vind het een beetje te spammy. Er zijn advertenties en veel pop-ups onderbreken mijn flow. Ik moet de producten ook op afzonderlijke pagina’s vinden, wat eenvoudig is maar extra stappen bevat in vergelijking met hun concurrenten zoals Afinil Express en DuckDose.

De voor- en nadelen van ModUp

Voors:nadelen:
Biedt de beste kortingsopties (33%) Uitstekende klantenserviceBiedt een goedlopend online forumUpdate: ModUp doet niet meer mee. Ze hebben maar één product (Modalert). Ze brengen kosten in rekening voor verzending. Ze verzenden niet naar alle landen

Onze persoonlijke favoriet

(Bijgewerkt 2019)

Vanwege de sluiting van zowel ModUp als DuckDose in 2018 hebben we onze aandacht primair gericht op Afinil Express als de beste modafinil-leverancier. Alle drie waren uitstekende opties, maar de tijden veranderen en de modafinil-ruimte evolueert snel. Veel van de beste leveranciers uit het verleden beginnen te verdwijnen.

In vergelijking met nieuwere leveranciers geven we nog steeds de voorkeur aan Afinil Express vanwege hun grote en loyale klantenbasis, vestiging in de modafinil-ruimte en uitstekende kortingsmogelijkheden.

Ze bieden alle vier de meest voorkomende generieke modafinil-versies; Modalert, Modvigil, Waklert en Artvigil.

Met gratis bijgehouden internationale verzending is het eenvoudig om uw bestelling helemaal tot aan uw voordeur te volgen. Als er problemen zijn, bieden ze een volledige restitutie of sturen ze een identieke bestelling opnieuw totdat deze de grens is gepasseerd.

Dit zijn allemaal geweldige eigenschappen voor klantenservice, en we zullen ze blijven gebruiken voor onze eigen modafinil-voorraad voor de nabije toekomst

9.0 10

EDITOR REVIEW

Wie is de beste Modafinil-verkoper in Nederland in 2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit.

1
DESIGN9.0
UNIQUE9.0
DEVELOPMENT9.0

About The Author Modafinil Wiki

Wij zijn een team van Nederlandse bio-hackers, fitness- en gezondheidsfans die toegewijd zijn om u het laatste nieuws over nootropics en menselijke optimalisatie te bieden. De afgelopen 6 jaar hebben we deel uitgemaakt van de nootropische industrie in Nederland die miljoenen mensen helpt de cognitieve prestaties te verbeteren met behulp van Modafinil smart drugs en andere noötropica.

comments (0)