Last Updated on

Modafinil wordt voor het grootste deel gebruikt vanwege zijn vermogen om gebruikers langer wakker te houden.

Van dit nu is voor de behandeling van slaapstoornissen zoals narcolepsie van het krijgen van een paar meer werkuren van een lange dag is aan de persoon die het neemt.

Sony gebruikers nemen modafinil voor de hoge productie.

Geen enkele wetenschappelijke studie heeft bevestigd dat dit mogelijk is, zijn veel mensen op fora zoals Reddit en Bluelight die praten over een milde euforie bij het nemen van hogere doses modafinil.

Maakt modafinil ons echt high? Hoe voelt het? Is het veilig?

Modafinil High: hoe, en hoe voelt het?

Wie gebruikt Modafinil?

Modafinil is een eugeroïsche medicatie.

Dit betekent dat het ons langer dan gewoonlijk wakker kan houden.  Het stimuleert delen of the brain die horen bij het wakende gedeelte van onze slaap-waakcyclus (circadiaans ritme).

Door deze hersengebieden te stimuleren, kunnen we meerdere uren achtereen alert en zeer waakzaam blijven.

Mensen sterven modafinil nemen, nog langer wakker blijven.

Dit heeft ondernemers, ondernemers, ondernemers, ondernemers, ploegarbeiders en mensen met slaapstoornissen zoals narcolepsie of slaapapneu.

Als we voor langere tijd klaarwakker kunnen blijven, kunnen we onze algehele bediening verhogen. Iedereen met een zware werklast of met een strakke deadline om te vergaderen, kan baat hebben bij modafinil.

Wie gebruikt Modafinil?

 

Maakt Modafinil je high?

Er zijn geen casestudy’s in de wetenschappelijke literatuur van mensen die een hoge van modafinil ervaren hebben.

Dat gezegd hebbende, er zijn veel online rapporten over mensen die zich hoog voelen van modafinil – zoveel zelfs dat het moeilijk te ontkennen is dat dit kan gebeuren.

Als u bedenkt  hoe  modafinil werkt, geeft dit ons enkele aanwijzingen over hoe modafinil dit zou kunnen bereiken, vooral in hogere dan normale doses.

Hoe Modafinil werkt

Modafinil bindt zich aan dezelfde receptoren in de hersenen als cocaïne, maar dan in een veel mildere mate.

In één onderzoek werd een groep apen getraind in het zelf toedienen van cocaïne, ook zelf-toegediend modafinil indien beschikbaar voor hen.

Omdat modafinil en cocaïne gericht zijn op sommige van dezelfde receptoren om hun effecten te produceren (dopaminetransporters), is het waarschijnlijk dat de twee geneesmiddelen vergelijkbare effecten hebben – althans op euforie.

Cocaine & Modafinil: het beloningscentrum

Cocaïne produceert euforie door het beloningscentrum van de hersenen op gang te brengen.

Deze speciale regio wordt gereguleerd door dopamine, het doelwit van modafinil en cocaïne.

Wanneer het beloningscentrum vuurt, geeft het een hit van oxytocine vrij in de hersenen, wat ons dat gevoel van plezier en euforie geeft.

Gedurende een normale dag blijft dit systeem actief, waardoor we kleine hits van oxytocine krijgen als we iets doen dat ons ten goede komt. De reden waarom we dit systeem nodig hebben, is om ons te helpen bij het vormen van gewoonten en patronen.

Als we iets deden waardoor we ons goed voelden, is het logisch om het opnieuw te willen doen toch?

We weten dat cocaïne dit doet door de heropname van dopamine te remmen.

Omdat dopamine nodig is om het beloningscentrum te activeren, maken hogere dopamineconcentraties het mogelijk dat het beloningssysteem vaker en langer vuurt.

Dit geeft ons een gevoel van euforie.

We weten ook dat modafinil zich aan dezelfde receptoren bindt, waardoor er een toename van dopamine is en daarom een ​​theoretisch mechanisme dat ons het gevoel geeft ‘high’ te zijn.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE

Modafinil versus cocaïne

Deze twee geneesmiddelen met dezelfde receptor binden, zijn er enkele belangrijke verschillen om in je te houden voordat je mensen zijn dat modafinil en cocaïne dezelfde dingen zijn.

Op papier kun je gemakkelijk argumenteren dat cocaïne en modafinil hetzelfde zijn omdat ze recept receptor activeren. Ze laten ook beide de dopamineconcentraties (vooral in de nucleus accumbens).

Er is een duidelijk verschil in hoe deze gevallen  zich voelen .

Cocaïne-expressie en toestemmingsimpuls van euforie en stimulatie, en de ouwe twijg 2 uur.

Modafinil produceert ook stimulatie, maar het is niet officieel erkend dat het enige euforie binnen de normale dosis veroorzaakt. Het duurt ook 16-22 uur .

Dit suggereert dat er enkele belangrijke verschillen zijn in de effecten van modafinil en cocaïne.

Het is ook belangrijk op te merken dat modafinil ook andere dingen doet, niet alleen het verhogen van de dopamineconcentraties.

Modafinil is ook gericht tegen orexine, norepinephrine en histamine, die geen enkele euforie produceren als ze eenmaal zijn geactiveerd.

Dat gezegd hebbende, bevatten de rapporten die gevoelens van euforie bevatten meestal doses die ver verwijderd zijn van het normale bereik van modafinil, wat natuurlijk niet iets is dat onderzoekers op iemand zouden testen, behalve muizen vanwege de voor de hand liggende veiligheidsproblemen.

Het is mogelijk dat modafinil een cocaïne-achtig effect heeft in hogere doses.

Laten we het eens nader bekijken door enkele casestudy’s te analyseren die te maken hebben met de euforische effecten van modafinil.

Case Studies van Modafinil “High”

Gebruikersrapport 1:  2000 mg in 6 uur

Een rode draad op Reddit belicht de ervaring van een 2000 soort modafinil in een venster van 6 uur nam toen hij op zoek was naar een euforische ervaring. Hij wilde high-modafinil worden na het zien van andere discussies over deze van 800+ mg modafinil.

Hij begon op  een ochtend met  800 mg .  Er is 200 mg elk uur tot de rust van het pakket verdwenen (10 totaal).

Hij meldt dat de effecten na ongeveer twee uur na de eerste dosis sterk waren, maar gewoon omhoog.

Hij zegt dat hij zich ‘verbluffend’, ‘hypergericht’ en ‘supersnel’ voelde.

Hij had het gevoel dat hij een “goede hoeveelheid Adderall” had ingenomen.

Rond de 6-uursgrens begon hij zich mentaal moe te voelen. Elk uur na dit werd steeds erger.

Zoals andere modafinil-gebruikers die hoge doses gebruikten, hebben vermeld, hebben hij een aantal uren later een punt van totale mentale uitputting bereikte, was hij niet in staat om het slapen. Hij bleef de rest van de dag en de volgende nacht wakker.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE

Gebruikersrapport 2:  4000 mg Modafinil!

Waarschuwing! Deze is extreem; we raden niet aan dit ooit te repliceren.

Een gebruiker op Reddit gepost over his experience with high doses modafinil wanneer hij rent een high te achtervolgen.

Zijn normale dosis was de echte 200 mg. Op een dag kwam hij te laat wakker en liet zijn om twee doses te nemen om de gemiste tijd in te halen.

Ongeveer 30 minuten later voelde hij een leuke buzz opkomen. Hij werd spraakzamer en energieker.

Hij volgde dit kort daarna op met 3 kopjes koffie en 1600 mg oxiracetam. Dit was genoeg om hem in een gestage euforische staat te brengen.

Hij handhaafde dit elk uur met 200 mg modafinil.

Tegen het einde van de dag had hij 4000 mg (4 g) modafinil (20 maal de normale dosis), 1600 mg oxiracetam en ongeveer 300 mg cafeïne ingenomen.

Hij beschreef het gevoel dat hij kreeg als een ‘lichte euforische toestand’.

Het rapport gaat vervolgens in op het herstel in de komende drie dagen. Hij kon een paar dagen niet slapen, kon geen voedsel meer vasthouden en leed aan periodieke migraine.

Hij controleerde zichzelf bijna in het ziekenhuis op uitdroging.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE

Gebruikersrapport 3:  De Modafinil High voelen met 800 mg

Een gebruiker die zijn ervaringen op Bluelight-forums rapporteert, vertelt over zijn ervaring om de modafinil-high te vinden.

Hij is een regelmatige modafinil-gebruiker en neemt over het algemeen 100 mg of 200 mg modafinil in om hem op het werk te helpen.

Als webontwikkelaar heeft hij de neiging om lange uren te werken die zich uitstrekken tot in de vroege uurtjes van de nacht waarin hij zijn projecten bij te houden.

Hij neemt de volgende keren modafinil 3 of 4 keer per week, wanneer hij een nachtmerrie nodig heeft om zijn werkprojecten te maken.

Hij heeft een paar keer euforische splijtstabieltjes en de spijkerbroek van het medicijn en nieuwsgierig gekregen .

Na enig onderzoek vond hij dat mensen een gevoel van 800 mg-dosis hadden. Dus er een middag correctie hij dat hij het ging proberen.

Om ongeveer 3 uur ‘s middags, toen hij vanaf de dag het begin van vermoeidheid begon te voelen zoals gewoonlijk, nam hij vier tabletten van 200 mg  Modalert .

Rond 17.00 uur begon hij de effecten echt te voelen, die de volgende 2 uur verder gingen.

Tegen negentien was hij absoluut bedraad.

Hij voelde een milde euforie en beschreef zichzelf als een “codeermachine”.

Hij voltooide niet alleen een heel project in één nacht, maar had het euforische gevoel bereikt waarnaar hij op zoek was.

Zoals al deze casestudies gaan, meldt hij dat de comedown echter niet ideaal was.

Vanaf ongeveer 12 uur begon hij zich erg vermoeid te voelen en de euforie was verdwenen.

In de komende 3 uur bleef hij werken, maar werd steeds minder productief naarmate de tijd verstreek. Hij begon hoofdpijn en lichte misselijkheid te ontwikkelen.

Hij ging naar huis en probeerde te slapen, maar kon de volgende dag pas om ongeveer 10 uur in slaap vallen.

Hij sliep de hele volgende dag door en was de dag erna weer normaal.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE

Analyse van van dit gebruikersrapporten: Wat is Modafinil High leuk?

Als u deze gebruikersrapporten bekijkt, kunt u een patroon van hun uitdagingen vinden.

Het lijkt alsof je een gevoel van euforie kunt opwekken met modafinil. De high wordt als omschreven als mild en kan ergens tussen de 2 en 6 uur duren.

De werking lijkt niet effectief, niet bij hoge doses (tot 4000 mg!).

Al deze casestudy’s report to a different partner on on-the-comedown of the medicijn, generally to related to slapeloosheid, publishing, misselijkheid, hoofdpijn and uitdroging.

Dit zijn  de meest voorkomende bijwerkingen van het medicijn,  zelfs in het normale doseringsbereik, hoewel niet zo ernstig als te oordelen naar de manier waarop ze in de gebruikersrapporten worden beschreven.

Op basis van deze gebruikerservaringen lijkt het dat het doseringsbereik van 800 mg tot 2000 mg het beste is voor het produceren van dit, maar u zich niet wilt dat dat comedown niet erg plezierig zal zijn.

Kregen de meest waakzaam en gefocust, net zoals de drug beloofd is te doen.

Het tweede gebruikersrapport (de 4000 mg-dosis) was waarschijnlijk  te modafinil.  De euforische waarden waren niet hoger dan de kleinere doses, en de comedown die hij ervaarde was  buitengewoon gevaarlijk.

Het kostte hem een ​​paar dagen om te herstellen en hij moest bijna naar het ziekenhuis voor uitdroging. Zijn ervaring klinkt absoluut vreselijk en niet iets wat de meeste mensen zichzelf willen aandoen.

Houd vast aan het doseringsbereik van minder dan 2000 mg als dit iets is dat u overweegt te proberen en bewust te zijn van  de bijwerkingen.

Optimalisatie van Modafinil High

Op basis van wat we weten over de van modafinil op dopamine-niveaus en de anekdotische meldingen van euforische hoogten op het medicijn,  is het redelijk om te dat dat in werkelijkheid een ‘hoog’ is met kan worden geproduceerd met modafinil.

Er zijn echter veel manieren om het verkeerd te doen, ook sommige erg gevaarlijk kunnen zijn.

Het is niet aan te raden om doses te nemen van meer dan 2000 mg, en in feite zou 800 mg moeten zijn.

Op basis van ons forumonderzoek is 800 mg het magische getal als het gaat om de modafinil-high.

Het biedt de euforische staat waarnaar veel mensen op zoek zijn, met slechts een licht ongemakkelijke comedown. Hogere doses brengen vaak meer risico op het ontwikkelen van bijwerkingen en zorgen vaak voor een zeer ongemakkelijke comedown die maar liefst een hele dag kan duren, soms zelfs meer.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE

Verbetering van de high met L-Theanine

L-Theanine is een natuurlijk voorkomende verbinding die wordt aangetroffen in de bladeren van de theeplant ( Camellia sinensis ).

Het biedt enkele belangrijke voordelen bij gebruik in combinatie met modafinil, dat kan worden gebruikt om de modafinil-high te verbeteren.

L-Theanine ontspant de geest zonder ons slaperig te maken … wat de effecten van modafinil zou tegenwerken.

In plaats daarvan stelt L-theanine ons in staat kalm en gefocust te blijven, waardoor de kans op het ontwikkelen van angst of slapeloosheid tijdens hogere doses van de medicatie wordt verkleind.

Het heeft niet de voordelen van modafinil, het zorgt er alleen voor dat is slecht en is beter hanteerbaar als ze dat wel doen.

Deze datum is vrij hoog, is de kans groot dat de hoge veel duidelijker is en enigzins langer meegaat.

L-Theanine heeft ook een mild vermogen om dopamine te verhogen, maar via een andere pad in de hersenen. Dit kan de van modafinil op dopamine verder versterken.

Conclusie

Er zijn veel rapporten online over mensen die modafinil gebruiken voor de hoge die het produceert. Hoewel deze rapporten niet zijn onderbouwd met klinisch onderzoek en het is onduidelijk over de veiligheid van modafinil Nederland hoge dosis modafinil, is het moeilijk om het grote aantal gebruikersverslagen te ontkennen die hun ervaringen met modafinil high bespreken.

This reports of the innemen van 800 mg modafinil tot 2000 mg, helemaal tot 4000 mg op één dag. Voor de duidelijkheid, dat zijn 20 normale doses op één dag!

De meeste van deze gebruikerservaringen begint te praten over het gevoel ‘high’ te zijn rond de 800 mg en hoger.

Als we in een bereik van 2000 mg meer komen, is er een grotere erger, maar  de comedown.

Daarom, als we op zoek zijn naar de modafinil high, raden we u aan om te blijven en nooit meer dan 2000 mg te gebruiken. Voor optimale resultaten, blijf bij het 800 mg-bereik en neem iets als L-Theanine om de ervaring te optimaliseren.

8.0 10

EDITOR REVIEW

Modafinil High: hoe, en hoe voelt het?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit.

1
DESIGN9.0
DEVELOPMENT8.0
UI/UX7.0

About The Author Modafinil Wiki

Wij zijn een team van Nederlandse bio-hackers, fitness- en gezondheidsfans die toegewijd zijn om u het laatste nieuws over nootropics en menselijke optimalisatie te bieden. De afgelopen 6 jaar hebben we deel uitgemaakt van de nootropische industrie in Nederland die miljoenen mensen helpt de cognitieve prestaties te verbeteren met behulp van Modafinil smart drugs en andere noötropica.

comments (0)