Last Updated on

Inhoud:

Modafinil en Phenibut Stack: effecten en voordelen

Oorspronkelijk bedoeld voor de behandeling van narcolepsie of andere slaapstoornissen, kreeg Modafinil snel grip als een geneesmiddel dat de waakzaamheid bevordert en door alle soorten personeel wordt gebruikt – van militairen tot fabrieksarbeiders.

Het’is een zeer krachtige cognitieve versterker die de professionals en studenten van Silicon Valley overspoelt en hun prestaties wil verbeteren. Van Phenibut is bekend dat het angst en depressie behandelt en ook wordt gebruikt als recreatief medicijn voor andere doeleinden, zoals het bereiken van “positieve gevoelens”.

Het’s meestal gemengd met andere stoffen om dit effect te verbeteren. Hoe zit het met Modafinil en Phenibut-stapel? Moet u beide geneesmiddelen tegelijkertijd gebruiken? Zijn er bijwerkingen? Hier is de volledige informatie.

Wat is Modafinil?

Het’s een zeer krachtig medicijn dat miljoenen mensen helpt bij de behandeling van narcolepsie, ploegendienststoornis en andere overmatige slaperigheid als gevolg van obstructieve slaapapneu of hypopneu syndroom (OSAHS). Modafinil behoort tot een medicijnklasse die bekend staat als waakzaamheidbevorderende (of nootropische) middelen. De primaire functie helpt sommige hersendelen die de slaap en waken beheersen, te activeren of te stimuleren. Maar dat’is niet alles. Modafinil wordt ook gebruikt als off-label medicijn voor recreatieve doeleinden. Het meest opvallend is het’s gebruikt als een cognitieve versterker (of hersenstimulans) door corticale en subcorticale gebieden in de hersenen te activeren [1].

Dat’s waarom het soms wordt genoemd “slimme drug”.

Het’wordt op grote schaal gebruikt door professionals om hen te voorzien van alertheid en concentratie op specifieke taken zoals het bestuderen en uitvoeren van complexe werklasten die aandacht en waakzaamheid vereisen, waardoor de besluitvorming en planningsvaardigheden worden verbeterd. Het’s een medicijn met de minste bijwerkingen of zonder deze [2].

Modafinil functioneert door de hersenen te stimuleren. Het werkingsmechanisme is niet volledig bekend, maar het’s dacht de hoeveelheid dopamine in de hersenen te verhogen door de heropname van dopamine in de zenuwen effectief te verlagen. Door de antioxidatieve en neuroprotectieve effecten te laten zien, bevordert een toename van corticale creatine of een afname van de oxidatie van de hersenen waakzaamheid. Het eindeffect van deze activiteit, veroorzaakt door Modafinil, heeft neurobeschermende en waakbevorderende effecten [3].

De leidinggevenden en professionals van Silicon Valley passen hun hersens aan met de potentie hiervan “slimme drug” om ze wakker te houden en zich te concentreren op hun complexe taken die meer hersenkracht vereisen [4]. Waarom zouden slaperigheid en een gebrek aan creativiteit je belemmeren om je volledige potentieel te ontplooien? De wereld veranderen betekent zich wijden en andere basisbehoeften opofferen, zoals langere uren werken en tegelijkertijd productief zijn voor een optimale werkoutput.

Wat is Phenibut?

Hoewel Modafinil een waakzaamheid en cognitieve versterker is, is Phenibut een populair nootropisch middel dat wordt gebruikt om angst te verminderen. Individuen gebruiken dit medicijn om zichzelf te helpen hun slaapkwaliteit, geheugen en cognitieve prestaties te verbeteren. Het’s het meest gebruikte medicijn dat voorkomt in veel nootropische stapels, met name voor geheugen, en andere stapels die zijn ontworpen om een individu te verbeteren’s gemoedstoestand en verminderen stressniveaus en angstgevoelens. Als een derivaat van gamma-aminoboterzuur (GABA), werd Phenibut eerst ontworpen voor de behandeling van posttraumatische stressstoornis en verschillende andere problemen zoals slapeloosheid, depressie en stotteren.

Phenibut hecht zich aan twee GABA-receptoren – GABAA en GABAB. Vervolgens stimuleert het de GABA-neurotransmitter, wat resulteert in de verbeterde stemming en stressniveaus wanneer deze worden losgelaten (gevoelens van kalmte en ontspanning). In essentie stimuleert het de dopamine, een feel-good hormoon, evenals beta-fenethylamine (PEA). Er zijn zowel het voorgeschreven als off-label gebruik van dit medicijn. Het’s over studenten, astronauten, professionals en fabrieksarbeiders die hun niveaus van stress, angst en / of depressie moeten verlagen zonder hun prestaties op het werk te belemmeren. Studenten gebruiken dit medicijn vooral om hun geheugen en cognitieve prestaties te verbeteren wanneer ze aan de rand van grote projecten of examens staan.

Modafinil versus Phenibut: vergelijkingstabel

Het’het is niet duidelijk hoe Modafinil werkt, maar het’het is bekend dat het verschillende neurale processen in de hersenen tegelijkertijd beïnvloedt, waardoor je het gevoel van natuurlijke waakzaamheid hebt – verbetering van de focus en snellere denkprocessen voor een betere productiviteit. Phenibut daarentegen heeft verschillende voordelen, waaronder anxiolytische, cardioprotectieve, ataractische, cognitieve en neuroprotectieve. Het primaire recept is anxiolytica dat zich in een toestand van lagere niveaus van angst en stress bevindt. Dit effect brengt een persoon in een staat van balans, kalmte en zorgeloze ervaring. Hier is een gedetailleerde vergelijkingstabel Modafinil versus Phenibut, waarin het verschil en de relaties tussen beide worden weergegeven.

modafinilPhenibut
Biedt een hogere kwaliteit van leven door het verbeteren van de cognitieve functie, met name focus en motivatie, resulterend in verhoogde productiviteit. Het wordt gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • als een “slimme drug” door kantoormedewerkers, studenten, soldaten en transhumanisten evenals andere professionals om hen te helpen hun mentale focus te vergroten en slaap te ontwijken;
  • als een cognitieve versterker die aandacht, leren en geheugen verbetert, vooral wanneer complexe beoordelingen worden gebruikt;
  • als een “ga pil” voor vermoeidheid management. Meestal gebruikt door strijdkrachten in gevechtsituaties (of rampenplannen) en lange missies waarbij troepen geconfronteerd worden met slaaptekort;
 • het optimaliseren van prestaties terwijl vermoeid door astronauten op langdurige missies zoals aan boord van het internationale ruimtestation.
Recreatief gebruikt vanwege de kracht om anxiolyse en euforie te veroorzaken en om de gezelligheid te vergroten. Het gebruik van dit medicijn kan bijvoorbeeld de volgende effecten hebben:

 • een algemeen gevoel van welzijn;
 • ontremming;
 • een gevoel van mentale helderheid;
 • verhoogde motivatie;
 • opmerkelijke spierontspanning;
 • genegenheid;
 • hallucinaties (in geval van overmatig gebruik).

Het versterkt de algemene mentale functie door verbeterde communicatie tussen hersenhelften te vergemakkelijken.

Primair voorgeschreven om wakkerheid te bevorderen en de ernst van de ziekte te verbeteren als gevolg van overmatige slaperigheid, vaak geassocieerd met narcolepsie, vermoeidheid, obstructieve slaapapneu en ploegendienststoornis, resulterend in een verbeterde stemming, slaperigheid, vermoeidheid en cognitie [5].Voornamelijk voorgeschreven om angst en slapeloosheid te behandelen. Er zijn ook andere off-label indicaties zoals behandeling van depressie, Ménièopnieuw’s ziekte, asthenie, alcoholisme, alcoholontwenningssyndroom, stotteren, tics, posttraumatische stressstoornis, vestibulaire aandoeningen.
Het heeft een langere werkingsduur met zijn halfwaardetijd, variërend van 12 tot 15 uur.Het begin van de werking van Phenibut wordt binnen ongeveer 2 uur na inname gevoeld; het piekeffect treedt binnen 4 tot 6 uur op. De werkingsduur wordt geschat op 15 tot 24 uur.
Het wordt oraal ingenomen. De aanbevolen dosis is 200 mg / dag.Beschikbaar in de vorm van pillen van 250 mg voor orale toediening en de oplossing met een concentratie van 10 mg / ml voor infusie.
Kan misbruik / verslavende mogelijkheden hebben.Maakt mogelijk misbruik / verslavend potentieel.
Gebruikt om het herstel van anesthesie na een dagoperatie te versnellen.Het’s ook gebruikt om bewegingsziekte te voorkomen en angst te stoppen voorafgaand aan en / of na chirurgische procedures, evenals andere extreem pijnlijke diagnostische tests.

Uit de vergelijkingstabel zijn er andere recreatieve voordelen en bijwerkingen als gevolg van het gebruik van deze medicijnen. Meer informatie wordt hieronder besproken.

Effecten van gecombineerd gebruik van Modafinil en Phenibut

Combinaties van medicijnen kunnen gunstig zijn of leiden tot bijwerkingen. Het’Het is noodzakelijk om altijd te weten welk medicijn negatief kan interageren met een ander medicijn. Modafinil plus Phenibut-combinatie werkt zeer effectief op voorwaarde dat u zich aan een voorgeschreven plan houdt. Deze combinatie is met veel overwegingen genomen vanwege het feit dat het gebruik van Phenibut op een regelmatige basis kan leiden tot drugsmisbruik (vooral voor recreatieve doeleinden). Als een krachtige cognitieve versterker, kan Modafinil ook verslaving veroorzaken. Hier is de volledige informatie over beide geneesmiddelenstapels. Leer wat werkt en wat niet’t.

Is het veilig?

Een combinatie van Modafinil en Phenibut is veilig en productief en geeft u de effecten die u nodig hebt. Het veroorzaakt geen interacties en het is ideaal voor mensen die hun angst willen verminderen terwijl ze tijdens het werk cognitieve stimulatie ervaren. Recreatief gebruikt, kunnen deze medicijnen leiden tot misbruik. Modafinil is een krachtig medicijn, en het’noodzakelijk om alleen de aanbevolen dosissterkte of minder in te nemen. Anderzijds wordt aanbevolen Phenibut eenmaal per week in te nemen. Twee tabletten per week (of niet meer dan 100 mg) werkt echter nog steeds prima. Overmatig gebruik van Phenibut kan leiden tot verslaving of het nemen van meer dan aanbevolen, vooral door personen die de high van het medicijn moeten intensiveren of zichzelf een snellere high willen laten ervaren.

Modafinil Kopen Zonder Recept

De reden waarom de meeste mensen Modafinil en Phenibut combineren, is te wijten aan het extra voordeel dat de stapel met zich meebrengt. Phenibut is een zeer krachtige nootropic en staat erom bekend het geheugen te stimuleren en stressniveaus te verbeteren. Naarmate Phenibut de angst vermindert, de stemming verbetert en mentale energie vrijmaakt, is Modafinil een krachtig middel dat de wakkerheid bevordert en de concentratie en prestaties aanzienlijk verbetert, wat resulteert in een verhoogde productiviteit. De effecten van het mengen van Phenibut en Modafinil zijn langdurig. Het helpt individuen bewegen met verhoogde kracht en vitaliteit. Mensen genieten van een aanzienlijke boost in stemming (als gevolg van euforie of het gevoel van aanhoudende opwinding) en vinden het buitengewoon gemakkelijk om door werklasten heen te komen. Met dergelijke voordelen kunnen deze nootropics echter mogelijk verslaving veroorzaken, en het reguleren van hun gebruik is absoluut noodzakelijk.

Bijwerkingen

Het gebruik van Modafinil en Phenibut-stack kan extra bijwerkingen met zich meebrengen. Negatieve reacties komen voor in de medische wereld, en soms zijn ze moeilijk te vermijden. Veel voorkomende bijwerkingen die de meeste mensen voelen wanneer ze deze medicijnen combineren zijn:

 • hoofdpijn;
 • misselijkheid;
 • diarree;
 • duizeligheid;
 • slapeloosheid;
 • rhinitis;
 • angst;
 • braken;
 • dyspepsie;
 • anorexia;
 • slaperigheid;
 • rugpijn;
 • hyperhidrose;
 • emotionele labiliteit;
 • agitatie;
 • rillingen;
 • dysmenorroe.

Er zijn andere interacties tussen geneesmiddelen waarvan u op de hoogte moet zijn. Geneesmiddelvoorzorgsmaatregelen omvatten het toedienen van een klein deel van deze stapel als u nier- of leverinsufficiëntie heeft. De andere overwegingen voordat u deze stapel gebruikt, zijn:

 • zwangerschap;
 • borstvoeding;
 • geriatrie;
 • ziekten gerelateerd aan acuut myocardinfarct, hypertensie, hartziekte, angina, hartfalen en hartklepaandoeningen.

Er zijn andere contra-indicaties die een arts u moet bevestigen voordat u met de behandeling begint. Het’s nodig om aan uw medisch specialist te melden over elk teken van een vreemd effect.

Wachttijd

Onder de andere soorten stress- en angstgerelateerde toestanden wordt Phenibut gebruikt voor alcoholontwenning. Hoewel het voordelig is als een GABA-analoog, zijn er enkele risico’s aan verbonden vanwege de beschikbaarheid ervan. Omdat het niet wordt gereguleerd, zijn er geen standaardtabletdoseringen of vastgestelde regels om de veiligheid en / of authenticiteit van beide geneesmiddelen te bepalen. Dit vormt een risico op de vorming van afhankelijkheid. Het’s gemakkelijk om tolerantie evenals afhankelijkheid van Modafinil en Phenibut te ontwikkelen. Een persoon kan gemakkelijk hogere doses blijven gebruiken om snelle resultaten te krijgen. En in sommige gevallen kan afhankelijkheid en plotseling stoppen met het gebruik van deze medicijnen ertoe leiden dat iemand zich terugtrekt.

Modafinil in Nederland

Ontwenningsverschijnselen variëren, van nauwelijks detecteerbaar tot ernstig. Rebound zijn enkele van de meest voorkomende ontwenningsverschijnselen van het gebruik van Phenibut. Ze kunnen angst, snelle hartslag en slapeloosheid omvatten, evenals de andere veranderingen in slaappatronen. Voor sommige mensen kan het moeilijk zijn om met Phenibut / Modafinil-verslaving te stoppen. Belangrijke symptomen van ontwenning zijn geen probleem met Modafinil. Dit betekent dat, hoewel er minimale symptomen kunnen zijn, Modafinil er een gebrek aan vertoont. [6] Symptomen treden op omdat de hersenen afhankelijk zijn van de effecten van het gebruik van Modafinil of Phenibut. Een plotseling weggenomen of stoppen van het medicijn doet de hersenen worstelen om zich aan te passen. De ervaring van hersenaanpassing is wat ontwenningsverschijnselen veroorzaakt. Andere ontwenningsverschijnselen zijn onder meer:

 • extreme agitatie;
 • weinig energie;
 • gebrek / verminderde eetlust door veranderingen in stresshormonen;
 • depressie;
 • rusteloosheid;
 • kortademigheid;
 • vermoeidheid;
 • duizeligheid;
 • hartkloppingen;
 • hallucinaties (zeldzaam maar mogelijk, vooral vanwege intrekking van Phenibut);
 • slechtere concentratie;
 • depersonalisatie;
 • spierspanning;
 • cognitieve tekorten zoals hersenmist.

Deze ontwenningsverschijnselen kunnen een week of twee aanhouden, afhankelijk van de dosering (inclusief de duur ervan), het metabolisme, de orgaanfunctie, het gebruik van andere supplementen / geneesmiddelen. De andere symptomen, die vaak PAWS worden genoemd, kunnen langdurig zijn. Het’Het is zelfs mogelijk dat de effecten 24 weken aanhouden voor hooggedoseerde Modafinil / Phenibut-afnemers. Het’s nodig om te praten met een medisch specialist als u problemen ondervindt bij het beheren van ontwenningsverschijnselen van Modafinil / Phenibut.

Wat als een combinatie van geneesmiddelen met alcohol wordt gecombineerd?

Het mengen van alcohol en een stapel Modafinil en Phenibut kan leiden tot verschillende negatieve reacties, variërend van black-outs tot aanzienlijk verhoogde alcoholtolerantie. Alcohol en Modafinil hebben tegenovergestelde effecten op de hersenfunctie / chemie. Van alcohol is bekend dat het de activiteit van de neurotransmitter GABA verhoogt en de werking van glutamaat vermindert. Integendeel, Modafinil is een GABA-antagonist die de GABA-productie verlaagt en de glutamaatproductie verhoogt.

Het effect van het combineren van deze twee werkzame stoffen is een strijd tussen onverenigbare neurotransmitters. Dat wil zeggen, Modafinil stimuleert de hersenfunctie in de ene richting, terwijl alcohol het in de tegenovergestelde richting onderdrukt. En de negatieve effecten kunnen onvoorspelbaar zijn – zoals slaperigheid en vermindering van de effectiviteit van Modafinil. Aan de andere kant kan Phenibut, als een versterkend middel voor het centraal zenuwstelsel, de effecten van alcohol versterken. Dit kan leiden tot milde tot ernstige bijwerkingen zoals misselijkheid en braken, evenals Phenibut’s kater symptomen. De resultaten van het gebruik van Phenibut en alcohol kunnen de ontwenningsverschijnselen ernstiger en langduriger maken.

Mengen met Another Nootropics

Welke andere stapels kun je mixen met Modafinil? Verschillende mogelijke stoffen kunnen worden gecombineerd om topprestaties te leveren of de effecten van deze krachtige nootropic te verbeteren. Zoals eerder afgebeeld, heeft Modafinil de kracht om een persoon een boost te geven’s cognitieve vaardigheden, efficiëntie en productiviteit. De voordelen hiervan zijn een verbeterde stemming en alertheid, verminderde vermoeidheid, verhoogde motivatie, beter geheugen en verbeterde reactietijd. Een combinatie van deze stof met een andere nootropic kan de potentie ervan vergroten. Hier zijn enkele van de gebruikelijke Modafinil-stapels die zeer effectief werken:

 • Modafinil en Ashwagandha – deze stapel geeft je een ontspannen gevoel en stimuleert je creatieve denken. Het laat je productief werken en moeiteloos de angstniveaus bestrijden;
 • Modafinil en Bacopa – Bacopa helpt geheugenproblemen te behandelen en een combinatie met Modafinil resulteert in een verhoogde denkkracht. Deze stapel is het beste voor leren, bewaren en onthouden;
 • Modafinil en Piracetam – het helpt de hersenactiviteit (inclusief stemmingszintuigen en focusversterking), de bloedstroom en het zuurstofverbruik in het lichaam te stimuleren;
 • Modafinil en Noopept – beide zijn cognitieve versterkers en ze moeten in kleine hoeveelheden worden ingenomen. In combinatie met Modafinil verhoogt Noopept motivatie niveaus, mentale helderheid, alertheid en verbetert geheugenherinnering;
 • Modafinil en L-Theanine – het is een perfecte match voor het stimuleren van hersenkracht terwijl het koel, kalm en verzameld blijft;
 • Modafinil en Choline – de stapel is zeer krachtig in het verbeteren van de mobiliteit van het hersensynopsisnetwerk. Het helpt de activiteit van Modafinil te stimuleren en tegelijkertijd de bijwerkingen te verminderen.

De lijst is niet compleet. Er zijn andere stapels die effectief werken om je cognitieve vaardigheden te verbeteren terwijl je tegelijkertijd gecomponeerd en verzameld blijft. Om gezond te blijven en reacties of interacties te beperken armodafinil kopen, probeer de voordelen, bijwerkingen en het doseringsschema van de medicijnen die u gebruikt te begrijpen.

Gevolgtrekking

Hoewel ons brein de mogelijkheid heeft om te functioneren en focus te houden en ons de kracht geeft om productiever te zijn, zijn er situaties waarin de enorme behoefte aan deze medicijnen een rol speelt. Misschien moet u uw cognitieve processen stimuleren of waakzaam en wakker blijven vanwege iets kritieks dat aandacht en alertheid vereist. Modafinil is het veiligste medicijn dat u de ultieme positieve resultaten geeft als het effectief wordt gebruikt zonder het te misbruiken. Te veel innemen kan leiden tot verslaving en bijwerkingen, en het kan extra ontwenningsverschijnselen veroorzaken.

Een combinatie van de bovengenoemde medicijnen heeft verschillende effecten op individuen. Gebruik deze stoffen altijd met extra zorg en volg hun prestaties. Het’s nodig om een medisch specialist te raadplegen voordat deze tabbladen worden beheerd. Let vooral op stapelconsequenties zoals negatieve effecten en interacties tussen geneesmiddelen.

About The Author Modafinil Wiki

Wij zijn een team van Nederlandse bio-hackers, fitness- en gezondheidsfans die toegewijd zijn om u het laatste nieuws over nootropics en menselijke optimalisatie te bieden. De afgelopen 6 jaar hebben we deel uitgemaakt van de nootropische industrie in Nederland die miljoenen mensen helpt de cognitieve prestaties te verbeteren met behulp van Modafinil smart drugs en andere noötropica.

comments (0)