Artvigil (Modafinil 150 mg)

Last Updated on

Beginnersgids voor Artvigil

Modafinil is tegenwoordig een bekende naam in de noötropica-gemeenschap. Het wordt gebruikt voor ADD / ADHD, narcolepsie en verschillende slaapstoornissen.

Artvigil 150 mg Beginnersgids - Modafinil sterkere broer

  Off-label gebruik maakt vaak gebruik van de waakzaamheidsbevorderende en concentratie-verhogende effecten van het medicijn. Studenten, militaire special forces, creatieven en bedrijfsleiders gebruiken het vaak om meer efficiëntie uit hun studiesessies of werkdagen te halen.

Weinig mensen zijn op de hoogte van de sterkere versie van deze hoog aangeschreven productiviteitsverhoger – Armodafinil

Van de opties die beschikbaar zijn voor armodafinil, is Artvigil een van de meest voorkomende.

Hier bespreken we het gebruik van  Artvigil , de beperkingen ervan en hoe het zich verhoudt tot andere geneesmiddelen in zijn klasse.

Modafinil versus Armodafinil, wat is het verschil?

Hoeveel actieve ingrediënten zitten er in modafinil? Afhankelijk van wie je het vraagt, krijg je misschien een iets ander antwoord.

Een arts kan u vertellen dat er slechts één actief bestanddeel is, modafinil! En dit zou correct zijn .

Vraag een drogist en zij kunnen u vertellen dat er twee actieve ingrediënten zijn, S-modafinil en R-modafinil. Ze zouden ook correct zijn.

Hoe kunnen er twee verschillende antwoorden op deze vraag zijn? Hoeveel zijn er?

De beste manier om dit te begrijpen is na te denken over je twee handen. Ze zien er allemaal hetzelfde uit en hebben vrijwel dezelfde functionaliteit. Ondanks hun overeenkomsten zijn ze ook directe tegenstellingen van elkaar.

Als je wordt gevraagd om je duimen boven elkaar te leggen, wordt een hand gedwongen om ondersteboven te draaien om het te doen. Dit is hetzelfde met chemicaliën.

Dus in basisbegrippen, er is slechts één modafinil-chemische structuur, maar er zijn ook zowel rechts- als linkshandige versies ervan.  We noemen deze ‘enantiomeren’.

Artvigil 150 mg Beginnersgids - Modafinil sterkere broer

Als we dit in overweging nemen, kunnen we nu bespreken hoe modafinil en armodafinil van elkaar verschillen.

Hoewel modafinil zowel de rechtsdraaiende (R-modafinil) als linkshandige (S-modafinil) -versies modafinil bestellen van het geneesmiddel heeft, bevat armadraline alleen pure R-modafinil.

Hoewel erg vergelijkbaar, zijn de effecten van zuiver R-modafinil in producten zoals Artvigil merkbaar anders dan producten die beide enantiomeren bevatten (zoals Modalert of Modvigil).

Artvigil 150 mg Beginnersgids - Modafinil sterkere broer

Waarom is Artvigil zo populair?

Artvigil is de goedkoopste vorm van armodafinil, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit is de belangrijkste reden voor zijn populariteit.

Gemiddeld kost Artivigil gebruikers 10% minder dan de belangrijkste generieke concurrent, Waklert (door Sun Pharmaceuticals).

Zowel Arvigil als Waklert bevatten dezelfde dosis armodafinil, met 150 mg per tablet, maar er zijn enkele verschillen in hun potentie (zie nummer 3 verderop).

HAB Pharma heeft een goede reputatie

HAB Pharmaceuticals is wereldwijd bekend, ondanks dat het voornamelijk vanuit India opereert.

De reden hiervoor is dat ze besloten zich te concentreren op contract manufacturing sinds hun oprichting in 1980.

Dit betekent dat er veel andere supplement- en farmaceutische producten worden verkocht door andere bedrijven die worden geproduceerd door HAB Pharmaceuticals-laboratoria. C ompanies betalen HAB Pharmaceuticals in feite om hun medicijnen voor hen te produceren , die ze vervolgens op de markt brengen onder hun eigen merk.

Het is onbekend hoeveel medicijnen en supplementen eigenlijk door HAB Pharmaceuticals worden gemaakt. We weten echter dat ze in deze ruimte welbekend zijn, wat een goede indicatie is van hun reputatie in de branche.

Het bedrijf heeft een ongelooflijk team van wetenschappers en laboranten die voor hen werken die veel ervaring hebben met het maken van farmaceutische producten. Er is geen reden waarom een ​​bedrijf als dit de reputatie zou opofferen die ze zelf hebben opgebouwd door sub-par-medicatie te produceren.

Het is niet zo stimulerend als Waklert of Nuvigil®

Voor velen is dit een negatief punt. Echter,  veel mensen vinden Waklert en andere versies van armodafinil ook stimulerend . Het kan tegen je werken werken, waardoor je je angstig en (ironisch) minder productief voelt.

Als je op zoek bent naar een boost in cognitie en Waklert te sterk vindt, is Artvigil een goede optie.

Dat gezegd hebbende, als je iets zo sterk als mogelijk wilt, is Artvigil waarschijnlijk niet de beste keuze voor jou.

Waar Artvigil kopen

Er zijn veel online verkopers die Artvigil verkopen. Helaas zijn veel van hen van slechte kwaliteit en sommige zijn zelfs volledig oplichting. Online modafinil- en armodafinil-leveranciers zijn berucht vanwege hun slechte klantenservice, lange levertijden en twijfelachtige bedrijfspraktijken.

Om deze reden proberen we altijd bronnen aan te bevelen die we gebruiken en die betrouwbaar en betaalbaar zijn gebleken. Onze huidige favoriete bron voor Artvigil is  ModafinilXL .

Als u de kortingscode y10 gebruikt tijdens het afrekenen,  bespaart u 10% op uw bestelling. 

Patent Wars: Nuvigil® versus Artvigil

Nuvigil® is de merknaamversie van pure R-modafinil geproduceerd door Cephalon Inc. Ze waren de originele fabrikanten van het medicijn nadat ze het Franse onderzoeksbureau hadden gekocht dat het uitgevonden had, Lafon Labs.

Cephalon Inc betaalde 450 miljoen dollar om Lafon Labs  specifiek te verwerven, zodat zij de exclusieve rechten konden verwerven om hun vlaggenschipproduct, Provigil® (modafinil), te verkopen.

Samen met modafinil was Cephalon Inc in staat om de pure (enantiomeerzuivere) R-modafinil te produceren, die zij Nuvigil® noemen.

Cephalon Inc was de exclusieve fabrikant van het medicijn voor meerdere jaren, en verzamelde enorme winsten dankzij patentwetten.

Verschillende generieke productiebedrijven, zoals Actavis, en Sun Pharmaceuticals begonnen  deze octrooien in 2014 uit te dagen , die ze wonnen, waardoor andere fabrikanten hun eigen versie van het medicijn konden produceren.

Dit was een aanzienlijk verlies voor Cephalon Inc, die nog steeds de  patenten voor armodafinil tot 2023 heeft.

MODAFINIL NEDERLAND WIKI SITE_67

Andere generieke versies van Armodafinil

 1. Acronite  (door Consern Pharma) – India
 2. Armoda  – ACI Pharmaceuticals (Symbiota), Bangladesh
 3. Armod  – India (niet meer leverbaar )
 4. Neoresotyl  – Chili
 5. R-Modawake  – India
 6. Waklert  – (door Sun Pharma) India

Wat is de dosis voor Artvigil?

Artvigil wordt door de fabrikant aanbevolen voor gebruik in doses van 150 mg per dag (1 tablet). Dit is de standaard dosering voor armodafinil over de hele linie, inclusief zowel Nuvigil® als Waklert.

Het overschrijden van 150 mg armodafinil verhoogt de kans op het ontwikkelen van bijwerkingen.

Armodafinil heeft een langere halfwaardetijd dan modafinil, wat betekent dat het langer in het lichaam blijft. Daarom wordt aangeraden om slechts één dosis armodafinil per dag in te nemen om overstimulatie in de avond te voorkomen wanneer het tijd is om te gaan slapen.

Sommige mensen zijn gevoeliger voor de effecten van armodafinil en hebben een kleinere dosis nodig. Artvigil maakt dit proces eenvoudig door hun tabletten met een vouw in het midden te maken.

Dit maakt het gemakkelijk om de pil in twee identieke doses van 75 mg te splitsen.

Heeft Artvigil nog bijwerkingen?

Zoals elk farmaceutisch medicijn heeft Artvigil enkele bijwerkingen om op te letten.

Hoewel de meeste mensen zeer weinig bijwerkingen ervaren, kunnen in zeldzame gevallen ernstigere bijwerkingen optreden.

Als bijwerkingen optreden, afhankelijk van de ernst, wordt het aanbevolen om Armodafinil te vermijden of de dosis en frequentie van de medicatie te verlagen.

 • DE BELANGRIJKSTE BIJWERKINGEN OMVATTEN
  1. Hoofdpijn
  2. Duizeligheid
  3. Droge mond
  4. Slapeloosheid
  5. Misselijkheid
  6. Euforie
 • ERNSTIGE BIJWERKINGEN KUNNEN OMVATTEN
  1. Verwarring
  2. Desoriëntatie
  3. Angst
  4. Paranoia
  5. Huidirritaties
  6. Hallucinaties
  7. Extreme dorst en uitdroging
  8. Agressie
  9. Zelfmoordgedachten

Beheersing van bijwerkingen van Armodafinil

Sommige mensen melden geen neveneffecten na eenmalig gebruik, maar ervaren een geleidelijk begin van bijwerkingen na een week of meer van herhaald gebruik van armodafinil.

Dit komt door de halfwaardetijd van het medicijn.

Een halfwaardetijd is een veelgebruikte manier om de duur van de effecten van een medicijn in het lichaam te meten. Het is een meting van hoeveel tijd het kost om precies de helft van de medicatie uit het lichaam te verwijderen.

Als een nieuwe dosis wordt ingenomen voordat het medicijn volledig is verdwenen, zal de concentratie boven het aanbevolen niveau stijgen.

Deze meting wordt vervolgens gebruikt om te berekenen hoe vaak een dosis van een medicijn moet worden ingenomen.

De halfwaardetijd van Artvigil is naar verluidt ongeveer 13 uur [1]. Dit betekent dat als een nieuwe dosis wordt ingenomen na 13 uur, we ongeveer 1,5 keer de normale dosis in het lichaam hebben (de volledige nieuwe dosis plus de resterende 50% van de laatste dosis).

Om te voorkomen dat de concentraties van het medicijn in de bloedbaan toenemen, is het belangrijk om te voorkomen dat u meer dan één dosis per dag inneemt en pauzes hebt waarbij geen medicatie wordt gebruikt om het lichaam te helpen de opbouw van het geneesmiddel te elimineren.

Het wordt meestal aanbevolen om minstens één vrije dag per week en één week vrij per Artvigil-maand te nemen.

Samenvatting van Artvigil: Moet ik sommige kopen?

Artvigil is de goedkoopste vorm van armodafinil maar heeft iets minder potentie in vergelijking met Nuvigil® of Waklert.

Het wordt beschouwd als een van de beste farmaceutische noötropica voor het verbeteren van de focus, concentratie, mem

en waakzaamheid. Dit maakt het nuttig voor iedereen die wakker en waakzaam moet blijven.

Dit omvat vaak studenten die proppen voor een examen, kantoormedewerkers die proberen een moeilijk project af te maken, schrijvers en kunstenaars, evenals militaire speciale eenheden tijdens lange nachtelijke missies.

We raden Artivigil ten zeerste aan   als u op zoek bent naar een sterke toename van de productiviteit en het niet erg vindt dat u enkele minder belangrijke bijwerkingen zoals slapeloosheid kunt hebben.

9.0 10

REVIEW

Artvigil 150 mg Beginnersgids – Modafinil sterkere broer

We raden dit Modafinil-merk zeker aan om het te proberen

1
Effect9.5
Lage bijwerkingen9.5
Tijd8.0

About The Author Modafinil Wiki

Wij zijn een team van Nederlandse bio-hackers, fitness- en gezondheidsfans die toegewijd zijn om u het laatste nieuws over nootropics en menselijke optimalisatie te bieden. De afgelopen 6 jaar hebben we deel uitgemaakt van de nootropische industrie in Nederland die miljoenen mensen helpt de cognitieve prestaties te verbeteren met behulp van Modafinil smart drugs en andere noötropica.

comments (0)